home  •  Sitemap  •  Contact  •  Disclaimer  •  Inloggen   •     Zoeken

Pantarijn is een regionale scholengemeenschap en biedt onderwijs aan over de volle breedte; gymnasium, atheneum, havo, alle leerwegen van het vmbo (mavo, kader- en basisberoepsgerichte leerweg) en praktijkonderwijs. Op verschillende locaties in Wageningen, Rhenen en Kesteren ontvangen in totaal ongeveer 2500 leerlingen onderwijs. Elke locatie richt zich op een eigen doelgroep en neemt een unieke plaats in binnen de brede scholengemeenschap. De kleinschaligheid blijft zo behouden en alle leerlingen worden gekend. Daarbij wordt de samenhang tussen de verschillende locaties niet uit het oog verloren, waardoor er goede doorstroommogelijkheden zijn.

In onze openbare scholengemeenschap staat een actieve opstelling in de ontmoeting van mensen met diverse levensbeschouwelijke opvattingen centraal. Ons onderwijs is doordrongen van respect en verdraagzaamheid ten opzichte van de verschillende overtuigingen. Pantarijn is meer dan een school waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders, docenten en overige medewerkers. Pantarijn is een school, waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien; Pantarijn, ontdek(t) je talent!


Pantarijn zoekt voor de MHV locatie in Wageningen  voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste

Docent natuurkunde/scheikunde  voor 0,6 – 0,8 fte (2e graads bevoegd)  
 

Functie informatie:
Het betreft lessen in de onderbouw van havo/vwo en onder- en bovenbouw mavo (vmbo tl). Er wordt een stevige bijdrage verwacht aan het vormgeven van lessen en activiteiten in de onderbouw. Samenwerken met de andere docenten en de TOA’s is hierbij belangrijk.

Informatie en sollicitatie:
Voor informatie kunt u contact op nemen met dhr. Frank Spijkers, adjunct-directeur MHV locatie (fspijkers@pantarijn.nl  , 0317 – 465855 ). Uw sollicitatie met CV kunt u tot 6 mei 2014 mailen naar mevr. Nathalia Papilaja, npapilaja@pantarijn.nl.

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________________

Open sollicitaties
Uw open sollicitatie (brief +CV) kunt u per mail sturen naar mevr. Nathalia Papilaja (afd. personeelszaken): npapilaja@pantarijn.nlLaatste wijziging: 9 april 2014

Banenmarkt

Contact

Tel: 0317 465 893

E-mail algemeen: pz@pantarijn.nl

Informatie over de locaties
Op de site is per locatie van Pantarijn veel informatie te vinden. Zoekt u een korte samenvatting, klik dan hier.