Voor onze locatie MHV in Wageningen zijn wij met ingang van 1 februari 2022 (of eerder) op zoek naar een

Docent Duits,  0,3 – 0,5 fte

 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.

Pantarijn biedt onderwijs dat uitdaagt en aanspreekt, van hoge kwaliteit is en dat aansluit op de individuele talenten en behoeften van de leerlingen. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom’. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.

ISK en PantAgora 10-14
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar: PantAgora 10-14. 

Pantarijn mhv wageningen 

Pantarijn Wageningen MHV is met 1580 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan.
Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk. 
Bij MHV werken zo’n 200 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan.

Wat verwachten wij 

  • Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
  • Je hebt affiniteit met het begeleiden van leerlingen uit de onderbouw en bent in staat structuur en stabiliteit te bieden;
  • Je bent een teamplayer die houdt van het vak Duits;
  • Je hebt ervaring in het voortgezet onderwijs;
  • Je bent betrouwbaar in de samenwerking en je voelt je zichtbaar verantwoordelijk voor de prestaties van jouw leerlingen.
  • Je hebt affiniteit met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen.

wat bieden wij

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering . We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

dienstverband
We bieden je een tijdelijk dienstverband met ingang van 1 februari 2022.

Omvang
De functie beslaat 0,3 – 0,5 FTE en de lessen zullen voornamelijk gegeven worden in de onderbouw van de Mavo en de Havo/VWO klassen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: S. (San) Donselaar, locatiedirecteur: sdonselaar@pantarijn.nl

Solliciteren

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk woensdag 12 januari 2022 via meesterbaan.

Gesprekken zullen worden gepland in de 3e week van januari.