Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Ouderraad

De locatie Kesteren heeft een ouderraad die bestaat uit een aantal 'vaste' ouders èn ondersteunende ouders, die opgeroepen worden bij bepaalde activiteiten. Eén lid van de directie neemt deel aan de ouderraadvergaderingen.

Deze raad behartigt de belangen van ouders en leerlingen en is de schakel tussen de ouders en de school. De ouderraad vergadert zo’n 5 of 6 maal per schooljaar. Tijdens de vergaderingen komen allerlei onderwerpen, ideeën en eventuele knelpunten m.b.t. de school en het onderwijs aan de orde. Er vindt niet alleen locatiegebonden overleg plaats, maar er is ook Pantarijnbreed overleg met de gemeenschappelijke ouderraad en de deelraad.

De ouderraad biedt ook ondersteuning bij diverse activiteiten tijdens een schooljaar. Denk hierbij aan: de oudercontactavonden, de feestavonden, het kerstgala, de open dag en de diploma-uitreiking.

Als u geïnteresseerd bent in de werkzaamheden van de ouderraad, of als u punten heeft die u graag bij vergaderingen op de agenda zou willen zien, neem dan gerust contact op via ouderraad-kesteren@pantarijn.nl.

Samenstelling ouderraad:

Erika de Rek

Lia Verwoert                    

Elmar van Elst              

Juliën van der Slikke 

Chasca van Aalst                     

 

Ondersteunende ouders:

Amanda Skukan 

José Bransz                    

Mascha Bossuyt               

Erika Torn Broers 

Saskia Biene de Vries          

Anton Biene                     

Saida El Mansouri               

Geuri van Tuil                    

 

Namens Pantarijn: Jan Zijlstra