Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

HOERA, WE HEBBEN EEN NIEUW LOGO!

Misschien is het je al opgevallen dat er linksboven op deze website een ander logo staat dan dat je van ons gewend bent. Na 25 jaar trouwe dienst, maakt ons huidige logo namelijk plaats voor een nieuwe.


Een nieuw logo levert misschien wat vragen op. Dat begrijpen we, want ons logo is de afgelopen 25 jaar praktisch onaangetast gebleven. Daarom zetten we hieronder uiteen waarom we hiervoor hebben gekozen.

Leuk zo’n nieuw logo, maar waarom eigenlijk?
Om als Pantarijn goed in beeld te zijn én blijven hebben we afgelopen schooljaar uitvoerig gekeken naar hoe wij ons als school positioneren en presenteren. Wat maakt Pantarijn nou écht Pantarijn? Welke elementen van Pantarijn spreken aan, en welke juist niet? Nadat de onderzoeksfase was afgerond, is er vervolgens een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Om zeker te zijn dat deze huisstijl ook aansloot op onze doelgroep, is dit uitvoerig getest. Kortom; bij dit project zijn we niet over een nacht ijs gegaan.

Pantarijn; één regionale scholengemeenschap, maar elke locatie een eigen karakter
Pantarijn is een regionale scholengemeenschap die bestaat uit meerdere scholen. Al de scholen hebben elk een eigen locatie en bieden opleidingen op verschillende niveaus. Heel logisch dus ook dat er verschillen bestaan tussen de verschillende Pantarijn-locaties. Gelukkig maar, want daardoor kan een leerling binnen Pantarijn de richting en locatie kiezen die het beste bij hem of haar past. Met de nieuwe huisstijl wordt zichtbaar gemaakt dat alle locaties van Pantarijn behoren tot één scholengemeenschap, maar elk ook hun eigen karakter hebben. Juist door ook de unieke kenmerken van de locaties te tonen, krijgen basisschoolleerlingen en hun ouders een betere indruk van wat Pantarijn allemaal biedt.

Nieuw logo, maar ook een nieuwe huisstijl
Niet alleen ons logo is veranderd, ook de huisstijl gaat op de schop. De komende periode wordt zo’n beetje alles vernieuwd. Van briefpapier tot enveloppen en van brochures tot de website.

Vragen?
We zijn zelf heel tevreden met de nieuwe huisstijl en hopen uiteraard dat jullie net zo enthousiast zullen zijn. Heb je een vraag over het nieuwe logo of de nieuwe huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op via communicatie@pantarijn.nl