Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

 

 

 

Het Open Huis 2018 is op 12 januari van 16.00 tot 21.00 uur, op alle lokaties in Wageningen, Rhenen en Kesteren. Kom zelf een kijkje nemen om te zien of Pantarijn de school voor jou is. Je kunt er veel informatie krijgen, maar ook meedoen aan activiteiten die een idee geven van het onderwijs op deze fijne school.

Voor OUDERS van toekomstige leerlingen (alle lokaties) is er al een voorlichtingsavond op dinsdag 28 november 2017, om 19.00 uur op de lokatie MHV in Wageningen. Op locatie Rhenen is een dergelijke voorlichtingsavond op dinsdag 23 november.

 

 

Downloads

Hieronder zijn de brochures 2018 van alle locaties digitaal beschikbaar:

Informatiedrieluik Pantarijn

Locatiemagazine MHV

Locatiemagazine VMBO 

Locatiemagazine PrO

Locatiemagazine Rhenen Kader

Locatiemagazine Rhenen Mavo

Locatiemagazine Kesteren

De AANMELDINGSFORMULIEREN 2018 zijn te vinden op de downloadpagina's van de betreffende lokaties.

Welkom leerlingen van groep 8 !

Op zoek naar een leuke school met goed onderwijs? Kijk dan verder op onze site. Pantarijn is een school met vier locaties. Er is er vast één bij die bij jou past. 
 
Voor welke locatie je ook kiest, je kunt er een mooie schooltijd tegemoet gaan. Met leraren die jou naar een diploma leiden, maar waar je ook zelf een flink aandeel hebt in je eigen succes. Ook zijn er op elke locatie veel activiteiten naast de gewone lessen. Denk aan excursies, praktijkstages, uitwisselingen, buitenlandse reizen, muziek- en theatervoorstellingen, feesten, enzovoort. 
  
Pantarijn heeft als missie: "Pantarijn, ontdek(t) je talent". Dat wil zeggen dat wij denken dat iedereen ergens talent voor heeft. Soms weet je dat van jezelf niet en dan helpen wij je dat te ontdekken. En weet je het al wel, dan krijg je van ons de gelegenheid om meer met je talent te doen. Dat geldt voor de schoolvakken, maar ook voor de activiteiten daarnaast. 

Open Huis

Het Open Huis 2018 was op alle vestigingen op 12 januari 2018.
Bekijk hieronder wat sfeerimpressies of ga naar de pagina van de lokatie van je keuze.


Impressie scheikundeles Open Huis

 

Minilessen

Op 7 februari zijn er minilessen op VMBO en MHV. Je krijgt dan in een paar uur een goede indruk van de leuke en gevarieerde lessen bij ons op school. Geef je op bij je basisschool of meld je rechtstreeks aan bij je school naar keuze.

 

Bekijk HIER een filmpje over "leren binnen en buiten de school", gemaakt door leerlingen MHV.

 

Bekijk HIER een impressie van het Open Huis MHV.

 

De locatie Rhenen heeft de minilessen al gegeven aan enthousiaste basisschoolleerlingen van groep 7 en 8.

Zie hieronder een impressie.