Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Spelgroep

De spelgroep is dé theatergroep van Pantarijn MHV. De groep bestaat al meer dan 25 jaar en maakt dan ook al meer dan 25 jaar elk jaar een voorstelling onder leiding van een professionele regisseur. Het was lang een onderdeel van het muziektheater van Cees Mobach, een voormalig muziekdocent op school. Later pakte Jeroen Kriek het op en toen werd de zelfstandig opererende spelgroep geboren. Na Jeroen Kriek zijn er vele andere regisseurs geweest, bijna allemaal oud-leerlingen van Pantarijn die zelf ook in de spelgroep hebben gezeten. Onder leiding van regisseur Nard Verdonschot (die tot 2014 vijf jaar lang de regisseur is geweest) is er ook een muziekgroep, het spelgroepensemble, aan de spelgroep toegevoegd. De acteurs en muzikanten werken sindsdien elk jaar samen om een geweldige voorstelling te maken.

De spelgroep is voor alle leerlingen van Pantarijn MHV Wageningen, van de 1e t/m de 6e klas! Om aangenomen te worden als acteur of als muzikant moet je wel auditie doen. De spelgroep heeft ook een productieteam dat helpt achter de schermen, hierbij is iedereen welkom!

Vanaf 2015 staat het geheel onder leiding van regisseur Job Raaijmakers. Ook Job is een oud-spelgroeper. Volg de facebookpagina van de spelgroep om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen wat betreft de voorstelling en de kaartverkoop: www.facebook.com/spelgroep.