Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Informatie groep 8

Kom ons uitproberen
Om te bepalen of Pantarijn MHV de juiste school is voor jou, kan je meedoen met dagen waarop wij proeflessen voor jou organiseren. Dat doen we op verschillende dagen. Elke dag heeft een ander thema zodat je kunt meedoen met wat het beste bij jou past. Natuurlijk mag je ook met meerdere dagen meedoen als je dat leuk vindt.
In dit magazine speciaal voor leerlingen lees je alvast veel over onze school. 

Voor ouders zijn er online informatiemomenten. We hebben deze voorlichtingsvideo alvast online gezet. Tijdens de online bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen aan teamleiders/ docenten. Maak hier vooral gebruik van!

Kom alvast even binnenkijken door deze film te bekijken.  En ben je benieuwd wat leerlingen van onze school vinden?  Bekijk dan deze film

Thema: TAAL EN WERELD

Woensdag  27 januari 2021, van 13.30 tot 15.30 uur.

Thema: WETENSCHAP EN TECHNOLOGIE
Woensdag 10 februari 2021, van 13.30 tot 15.30 uur. 

Aanmelden: meld je hier aan voor bovenstaande proeflessen.

De sluitingsdatum is vrijdag 8 januari 2021

Informatiemoment
Dinsdag 9 februari 2021, van 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden: meld je hier aan voor het bijwonen van een informatiemoment 


Dit filmpje geeft een duidelijke uitleg over Pantarijn MHV. De voorlichting is dezelfde als die vertoond wordt op ons Open Huis.
Als er na het bekijken van het filmpje nog vragen zijn, is het mogelijk om die te stellen tijdens de informatiemomenten. U kunt klikken op een van onderstaande links naar Teams. In Teams zitten docenten tijdens deze momenten klaar om vragen te beantwoorden.

 

----------------------

Dit jaar is er geen live Open Huis vanwege de regels rondom corona. Maar... vanaf 8 januari kun je op ikganaarpantarijn.nl virtueel rondkijken. Ook vind je hier heel veel informatie die van belang is voor een goede keuze voor je nieuwe school.

----------------------------
Aanmelden voor het schooljaar 2021-2022

Print het aanmeldingsformulier uit en vul het helemaal in. Stuur het formulier naar: Pantarijn Wageningen MHV, Postbus 257, 6700 AG Wageningen.

Geen loting, wel deadline
Goed om te weten: er is geen loting. Als uw zoon of dochter op tijd is ingeschreven, dan wordt uw kind in principe ook bij ons geplaatst. Let wel op de deadline. Het aanmeldingsformulier moet vóór 1 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Advies basisschool
In groep 8 krijgt uw zoon of dochter een eindadvies van de basisschool. Daarin staat welk soort onderwijs past bij uw kind. Dit advies staat in een zogenoemd onderwijskundig rapport. Na aanmelding vragen wij dit onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken vervolgens zorgvuldig naar de kansen en mogelijkheden van uw zoon of dochter bij ons op school.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Voor vragen over Pantarijn Wageningen MHV kunt u contact opnemen met teamleider Annemarie de Jager, ajager@pantarijn.nl