Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Hartelijk welkom op de jubileumsite van Pantarijn, locatie MHV.
 
In 2020 bestaat Pantarijn Scholengemeenschap 25 jaar! Daarnaast vieren we op MHV ook het 150 jaar bestaan van het voortgezet onderwijs in Wageningen. In 1869 werd de eerste H.B.S. gesticht. Later werd deze school het Wagenings Lyceum, 't Wagenings en uiteindelijk Pantarijn, locatie MHV aan de Hollandseweg.
Tijdens schooljaar 2019-2020 zullen we beide jubilea niet ongemerkt voorbij laten gaan. We organiseren diverse activiteiten voor leerlingen en medewerkers. Maar ook oud-leerlingen en oud-medewerkers krijgen een uitnodiging voor bijvoorbeeld een reünie. 
Deze site is het centrale informatiepunt rond jubileumactiviteiten. We bieden hier ook de gelegenheid om je aan te melden voor een nieuwsbrief, zodat je tijdig op de hoogte wordt gebracht van diverse jubileumzaken. Hou verder diverse sociale media in de gaten, want ook daarop publiceren we het laatste nieuws met een link naar deze site.

Reünie is verplaatst

We hebben een nieuwe datum van de reünie: zaterdag 12 juni 2021. Vergeet deze nieuwe datum niet in je agenda te zetten. Reeds bestelde toegangsbewijzen blijven gewoon geldig. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met 123Reünie via info@123reunie.nl 

 

We wensen dat het jullie goed gaat en dat we elkaar in juni weer kunnen ontmoeten in goede omstandigheden. Geniet van de feestdagen, blijf gezond en let op elkaar! 

 

Klik hier voor de reüniepagina

Wij zoeken mensen die willen meedenken en helpen!
Heb je ideeën, vragen of oude foto's? Vul hier het online formulier in: Aanmeldformulier

Wat gaat er allemaal gebeuren?
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten (onder voorbehoud). Via nieuwsbrieven houden zullen we geïnteresseerden op de hoogte houden wat betreft de festiviteiten. Benieuwd naar het laatste nieuws? Meld je dan ook aan via het aanmeldformulier en/of volg ons op facebook.

     Expositie in museum 'de Casteelse Poort' te Wageningen 17 november 2019 - april 2020
   
     Publicatie boek over 150 jaar v.o.  in Wageningen Verkrijgbaar bij Antiquariaat de Beschte
en Boekhandel Kniphorst in Wageningen
   
     Culturele activiteiten met o.a. voorstellingen van de Spelgroep      maart 2020
   
     Onderwijssymposium 6 maart 2020
   
     Reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers Was 20 juni, wordt een andere datum.


 
150 jaar voortgezet onderwijs in Wageningen
van HBS naar MHVG