Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Informatie leerlingen groep 7 en 8

Kijk eens rond op ikganaarpantarijn.nl!

Op ikganaarpantarijn.nl vinden jij en je ouders alles wat je wilt weten over onze school. 
Een digitale rondleiding, heel veel filmpjes en belangrijke informatie. Veel plezier met rondkijken en wie weet tot volgend schooljaar!Kom ons uitproberen

Om te bepalen op Pantarijn VMBO de juiste school is voor jou, kan je meedoen met dagen waarop wij proeflessen voor jou organiseren. Dat doen we op 4 verschillende dagen. Elke dag heeft een ander thema zodat je kan meedoen met wat het beste bij jou past. Natuurlijk mag je ook met meerdere dagen meedoen als je dat leuk vindt.
Als je door de proeflessen meer wilt zien of weten van de school, zijn er ook informatiemomenten voor je ouders/verzorgers en kan je samen komen kijken en beleven in ons 'Open Huis'.
Kom alvast even binnenkijken door deze film te bekijken.

Thema: TAAL & WERELD
Woensdag 27 januari 2021, van 13.30 tot 15.30 uur

Thema: WETENSCHAP & TECHNOLOGIE
Woensdag 10 februari 2021, van 13.30 tot 15.30 uur

Aanmelden: meld je hier aan voor bovenstaande proeflessen


Informatiemomenten/live chat met de school
Tijdens deze informatiemomenten is er een algemene presentatie van 15 minuten, daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat in de Teams.

Vrijdag 8 januari 2021; 16.00 uur link naar live chat
Donderdag 14 januari 2021; 19.30 uur link naar live chat
Donderdag 21 januari 2021; 16.00 uur link naar live chat
Donderdag 28 januari 2021; 19.30 uur link naar live chat
Donderdag 4 februari 2021; 16.00 uur link naar live chat
Dinsdag 9 februari 2021; 19.30 uur link naar live chat
Donderdag 18 februari 2021; 16.00 uur link naar live chat

Aanmelden: meld je hier aan voor de informatiebijeenkomsten.

of via de QR code

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vanaf 8 januari 2021 is de link naar www.ikganaarpantarijn.nl actief. Daarin vindt u filmpjes waarin wij onze school aan u voorstellen, ziet u een plattegrond en vindt u alle informatie over onze locatie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden voor het schooljaar 2021-2022

Print het Aanmeldingsformulier uit en vul het helemaal in. Stuur het formulier naar: Pantarijn Wageningen VMBO, Postbus 257, 6700 AG Wageningen. Het aanmeldingsformulier moet vóór 1 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Advies basisschool
In groep 8 krijgt uw zoon of dochter een eindadvies van de basisschool. Daarin staat welk soort onderwijs past bij uw kind. Dit advies staat in een zogenoemd onderwijskundig rapport. Na aanmelding vragen wij dit onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken vervolgens zorgvuldig naar de kansen en mogelijkheden van uw zoon of dochter bij ons op school.

Vragen?

Heeft u nog vragen over intake, plaatsing, of overige vragen? Stel ze gerust! Hierover kunt u contact opnemen met zorgcoördinator/intaker Marjolein van Breda, mbreda@pantarijn.nl of 0317-466599. Heeft u algemene vragen dan kunt u contact opnemen met teamleider Jacq Top, jtop@pantarijn.nl.

 

Informatie docenten groep 7 en 8

Docenten groep 7 en/of 8 kunnen de leerlingen kennis laten maken met locatie vmbo door:

1. Een teamsessie tussen vmbo en de basisschool. Wij laten twee leerlingen en een docent met groep 7 en/of 8 in gesprek gaan via teams.
2. Wij nodigen groep 7 en/of 8 uit om ons gebouw te laten zien (zodra dit weer kan).

Aanmelden: meld je hier aan

of via de QR code