Met ingang van 1 augustus 2021 zoekt PantAgora een Agoriaanse Coach

In september 2020 is een nieuw initiatief voor leerlingen van 10-14 jaar gestart: een samenwerking tussen PO en VO in Wageningen om de doorgaande leerlijn van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs te bevorderen én om Agora-onderwijs aan te bieden voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en leerlingen uit klas 1 en 2 uit het voortgezet onderwijs. Volgend schooljaar zullen we ook een 3e leerjaar aanbieden.

Het PantAgora 10-14 onderwijs heeft een plek in enkele lokalen in het VMBO-gebouw. Onder leiding van de projectleider maak je deel uit van een klein team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de leerlingen. Jij houdt je specifiek bezig met het coachen en inspireren van de leerlingen die binnen jouw coachgroep vallen.

De minimale betrekkingsomvang 0,6 fte. Voor het Agoriaanse onderwijs is het belangrijk dat je elke werkdag aanwezig bent van 8.00 tot 16.30 uur.

Wie zoeken wij?

Heb jij een PO en/of VO onderwijsbevoegdheid en wil je jouw kennis gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en stimuleren? Heb je een brede interesse? Wil je jongeren op een Agoriaanse manier (leren) coachen en inspireren? Weet je nog niet precies hoe dat moet, maar wil je dit wel van en met je collega’s leren en uitvinden? Heb je je verdiept in Agora, en wil je niets liever dan aan de slag gaan om PantAgora mee te helpen slagen? Ben je ontzettend leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je door dat PantAgora nog niet af is en het dus hard werken wordt?!

Passen de volgende competenties bij jou?

• coachen • samenwerken • flexibel gedrag • initiatief • zelfontwikkeling

Ben je goed in?

• Leerlingen uitdagen tot nieuwsgierigheid en verwondering

• Leerlingen stimuleren een vraag of onderwerp middels een mindmap uit te werken

• Met de leerling uitdagende leerdoelen vast te stellen

• Leerlingen uit te dagen om een onderwerp telkens vanuit een ander perspectief te benaderen

Herken jij jezelf hierin, dan zijn we op zoek naar jou!

Meer weten?

Voor meer inhoudelijke informatie kunt je contact opnemen met Froukje Boselie (projectleider PantAgora) fboselie@pantarijn.nl of 0317 465855.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, dan nodigen we je uit om uiterlijk 21 april te solliciteren door een motivatiebrief en CV te sturen naar werkenbij@pantarijn.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 17 mei.