Pantarijn Praktijkonderwijs zoekt een AVO-docent/mentor Praktijkonderwijs
(0,4 – 0,7 fte)

 

Over Pantarijn

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien.

Praktijkonderwijs

De afdeling Praktijkonderwijs van onze VMBO/PRO locatie telt 120 leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Het doel van het Praktijkonderwijs is de leerlingen voor te bereiden op hun toekomstige leer- woon- en werkomgeving. Centraal hierbij staat toeleiding naar werk.

Wat zijn de werkzaamheden?

Wij zoeken een docent met een relevante onderwijsbevoegdheid (bijv. PABO, Omgangskunde) die het een uitdaging vindt om met onze leerlingen te werken. Bij voorkeur heb je werk-of stage ervaring in het Praktijkonderwijs, basisonderwijs of speciaal onderwijs.

  • Ben jij iemand die met hart en ziel wil werken in dit type onderwijs?
  • Neem je de zorgbehoefte van de leerling als uitgangspunt voor je handelen?
  • Vind je jezelf een teamspeler met zelfreflectie en relativeringsvermogen?
  • Toon je initiatief, ben je flexibel en breed inzetbaar?
  • Wil je op een proactieve en constructieve manier mede vorm geven aan de ontwikkeling van ons onderwijs?
  • Heb je (enige) ervaring binnen het basisonderwijs, het speciaal (voortgezet) onderwijs of met leerlingen met specifieke leer- en ontwikkelingsbehoeften?
  • Ben je in het bezit van vereiste onderwijsbevoegdheden?

Wat bieden wij jou?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Dienstverband

Ingangsdatum: schooljaar 2021/2022.
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Dhr. Charl Pes, Teamleider PRO: tel: 0317-466590 of cpes@pantarijn.nl  

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 10 mei a.s. via: werkenbij@pantarijn.nl .