Wij zijn per 1-1-2022 op zoek naar een inspirerende, betrokken en samenwerkingsgerichte 

beleidsmedewerker kwaliteit

0,8 FTE

 

over regionale scholengemeenschap pANTARIJN 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.
Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 10-14 jaar: Pantagora. 

Wat doet de beleidsmedewerker kwaliteit 

Vanuit het kwaliteitssysteem worden het onderwijsleerproces en de leerresultaten bewaakt en bevorderd. In de functie van beleidsmedewerker kwaliteit gaat het onder meer om  het analyseren en evalueren van de resultaten van het systeem van kwaliteitszorg van het onderwijs ter ondersteuning van de bestuurder, het management en de locaties van Pantarijn. 
De beleidsmedewerker kwaliteit is tevens ambtelijk secretaris van de Raad van Toezicht van Pantarijn en schuift aan bij MR-overleggen.

werkplek 

De beleidsmedewerker kwaliteit maakt onderdeel uit van de Ondersteunende Dienst (OsD) dat is gevestigd aan de Hollandseweg 9 in Wageningen. Op deze afdeling werken naast de bestuurder en beleidsmedewerker ook de medewerkers van financiën, ICT, facilitair, communicatie en HR. Alle afdelingen geven vanuit hun professie advies en ondersteuning aan de verschillende scholen van Pantarijn. De OsD heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

wat vragen wij

  • Je beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een afgeronde opleiding Onderwijskunde);
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring bij voorkeur binnen het onderwijs, o.a. in het werken met kwaliteitszorg;
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden;
  • Je beschikt over een adequaat inlevingsvermogen;
  • Je hebt goede sociale en verbale vaardigheden.

WAT WIJ BIEDEN

De functie wordt gehonoreerd conform de CAO-VO in functieschaal 10. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de CAO-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en bieden indien gewenst een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

DIENSTVERBAND

We bieden je een tijdelijk dienstverband die bij geschiktheid wordt omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

profielschets

Meer informatie over de functie en RSG Pantarijn is te lezen in de profielschets.
Extra informatie is op te vragen bij Stella Efdé, directeur/bestuurder van Pantarijn via het bestuurssecretariaat tel: 0317 – 465 853.

hoe SOLLICITeren

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteren kan tot 1 november 2021 via meesterbaan.nl 
De eerste gespreksronde is gepland op 8/9 november en de 2e ronde op 15/16 november a.s.