Pantarijn Kesteren zoekt
een conciërge
0,6 – 0,8 fte
m.i.v. 23 augustus 2021Over Pantarijn

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen.

RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien.

Pantarijn Kesteren

Deze kleinschalige regioschool staat garant voor onderwijs op maat in een veilig klimaat. De school biedt mavo tot en met het eindexamen (4 jaar). Havo en vwo zijn tot en met het 3e jaar te volgen. Vmbo (basis en kader) zijn tot en met leerjaar 2 op Pantarijn Kesteren te volgen.

Pantarijn Kesteren is een kleinschalige school met ruim 383 leerlingen. Een veilige haven waar iedereen elkaar kent. Er werken zo’n 50 collega’s.  De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Je krijgt als medewerker de kans om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Team Kesteren is zeer betrokken bij de leerlingen én bij elkaar. De onderlinge contacten zijn informeel en constructief. Collegialiteit is een belangrijk kenmerk.

We zijn op zoek naar een
enthousiaste en zelfstandige collega!

Je verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van het team, de leerlingen en beheer van het gebouw.

Wat zijn de werkzaamheden?

- Toezicht houden (surveilleren) op veiligheid in en om het gebouw en op naleving van huisregels;
- Verrichten van eenvoudige reparaties;
- Bijhouden van (absentie-)administratie met behulp van de computer in overleg;
- Bijhouden van inventaris en sleutelbeheer.

Wat verwachten wij van jou?

- Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau;
- Affiniteit, ervaring en inzicht met de doelgroep leerlingen van 11 tot en met +/-16 jaar;
- Goede omgangsvormen, klantvriendelijk, klantgericht, behulpzaam, flexibel en                                representatief;
- Sociaal vaardig;
- Communicatief open;
- Stressbestendig;
- Inzicht in facilitaire zaken, veiligheid, techniek, onderhoud en beheer van gebouwen;
- EHBO en/of BHV-verklaring is een pré;
- Bereid om noodzakelijke scholingen te volgen;
- Kennis en ervaring met diverse communicatiemiddelen: telefoon, e-mail.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal 4. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Dienstverband

Ingangsdatum: 23 augustus 2021.
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar.
Werktijdfactor: 0,6 - 0,8 fte verdeelt over 4 à 5 dagen (Je bent tot 17.00 uur beschikbaar).

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met dhr. Roel Werner, locatiedirecteur Pantarijn Rhenen en Kesteren: rwerner@pantarijn.nl.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag via werkenbij@pantarijn.nl. Gesprekken vinden plaats vanaf 17 mei a.s.