docent geschiedenis 
0,6 fte

met ingang van 1-4-2022 of eerder indien mogelijk

Over pantarijn

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.

Pantarijn biedt onderwijs dat uitdaagt en aanspreekt, van hoge kwaliteit is en dat aansluit op de individuele talenten en behoeften van de leerlingen. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Pantarijn, ontdek(t) je talent’. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.

ISK en PantAgora 10-14
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar: PantAgora 10-14. 

pANTARIJN KESTEREN 

Pantarijn Kesteren is gevestigd in een gloednieuw en modern schoolgebouw op een uitstekend bereikbare locatie. Deze kleinschalige regioschool staat garant voor onderwijs op maat in een veilig klimaat. De school biedt mavo tot en met het eindexamen (4 jaar). Havo en vwo zijn tot en met het 3e jaar te volgen. Vmbo (basis en kader) zijn tot en met leerjaar 2 op Pantarijn Kesteren te volgen. Pantarijn Kesteren is een kleinschalige school met ruim 383 leerlingen. Een veilige haven waar iedereen elkaar kent. Er werken zo’n 50 collega’s.
De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Je krijgt als medewerker de kans om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Team Kesteren is zeer betrokken bij de leerlingen én bij elkaar. De onderlinge contacten zijn informeel en constructief. Collegialiteit is een belangrijk kenmerk.

WAT VERWACHTEN WIJ 

  • 2e graads bevoegdheid;

  • Een passie voor je vak en pedagogisch sterk professioneel;

  • Een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling;

  • Je hebt affiniteit methet zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen. 

WAT BIEDEN WIJ
 
De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering . We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.
 

dienstverband

We bieden je een tijdelijk dienstverband aan met uitzicht op vast m.i.v.1 april 2022 (of eerder indien mogelijk). 

gEINTERESSEERD?

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met dhr. Robert Philips, teamleider: rphilips@pantarijn.nl 
Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 14 januari a.s. via Meesterbaan.