Voor ons VMBO in Wageningen zijn
wij met ingang van 10 januari 2022 op zoek naar een 

docent
kunst & cultuur
en/of

natuur & techniek 

0,7-0,8 FTE

 

over Pantarijn

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.

Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 10-14 jaar: Pantagora.

wie zoeken wij

Op de VMBO locatie van Pantarijn te Wageningen zijn wij op zoek naar een docent (of in opleiding) die het vak N&T (12 uur) en/of K&C (5 uur) gaat geven. Het betreft één functie waarbij beide vakken door de docent wordt gegeven. Het is zijn vakken waarbij je lekker creatief met de leerlingen bezig bent. De werkzaamheden worden verricht op het vmbo voor klas 1 en 2 van de onderbouw met de leerwegen basis- en kaderberoepsgerichte leerweg.
De ingangsdatum is 10 januari 2022 of in overleg.

wat vragen wij van jou

 • Je maakt gemakkelijk contact met de leerlingen en collega’s;
 • Je hebt ervaring of interesse in nieuwe technologieën zoals: 3D, lasersnijden, robotica, programmeren;
 • Je werk zelfstandig en kunt (mede) je eigen lessen ontwerpen;
 • Je werkt met de leerlingen en het team aan een positieve groepssfeer;
 • Je ben proactief, behulpzaam, geduldig en stelt eisen aan kwaliteit;
 • Je bent digitaal vaardig met Magister en Office 365;
 • Je kunt goed relativeren;
 • Je kun je mening vormen en uiten;

WAT behoort er nog meer tot je takenpakket

 • Activiteiten organiseren in de plusweken;
 • Mede ontwikkelen van lesmateriaal;
 • Overleg met vakcollega’s over de school. 

   

WAT BIEDEN WIJ JOU

Een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. Het vmbo is kleinschalig en zit in een modern en overzichtelijk gebouw. Je krijgt van ons een up to date laptop om mee te werken. De inschaling is in loonschaal LB cao OP. Trede is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een vacature in een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Top, teamleider. Tel: 06-45634800 of via jtop@pantarijn.nl

SOLLICITEREN

Solliciteren kan uitsluitend via meesterbaan met motivatiebrief en cv. De sollicitatietermijn sluit op 28 november 2021. De gesprekken vinden plaats op 29 en 30 november.