Docent NEDERLANDS
2e gr, 0,5 fte

 

Over Pantarijn

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.

Pantarijn biedt onderwijs dat uitdaagt en aanspreekt, van hoge kwaliteit is en dat aansluit op de individuele talenten en behoeften van de leerlingen. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom’. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.

ISK en PantAgora 10-14

Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar: PantAgora 10-14.

Pantarijn Wageningen MHV

Pantarijn Wageningen MHV is met 1580 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan.

Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk.

Bij MHV werken zo’n 200 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan.

Wat verwachten wij?

• je bent bij voorkeur een ervaren teamplayer die houdt van het vak Nederlands;
• je hebt affiniteit met leerlingen uit de onderbouw;
• je bent in staat om structuur en stabiliteit te bieden;
• je bent betrouwbaar in de samenwerking en voelt je zichtbaar verantwoordelijk voor de prestaties van jouw leerlingen.

Wat bieden wij?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Dienstverband

We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de periode van 30 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022. De functie beslaat ongeveer 0,5 FTE en de lessen zullen voornamelijk gegeven worden in de onderbouw van de Mavo en de Havo/VWO-klassen. Voor de voorbereiding van lessen en toetsen wordt nauw samengewerkt met de andere sectieleden.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: mevrouw A. (Annemarie) de Jager, teamleider: ajager@pantarijn.nl.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 23 augustus a.s. via Meesterbaan => klik hier om te solliciteren.

De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 27 augustus a.s. Aanwezig bij het sollicitatiegesprek zijn de sectievoorzitter Nederlands, een sectielid, de teamleider van de sectie en een leerling.
We zijn op zoek naar een kandidaat die per augustus/september 2021 kan starten.