Vacature docent NT2

(0,6 FTE)

 

Over Regionale scholengemeenschap Pantarijn

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen.Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers.De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom!

Internationale schakelklas (ISK)

Per direct zoeken wij voor locatie ISK een docent Nederlands als Tweede Taal voor onze groep leerlingen van 12 tot 18 jaar. Het betreft een tijdelijke vacature voor het tweede deel van  het schooljaar 2021-2022 voor 0,6 FTE met mogelijk een verlenging in het schooljaar 2022-2023.

Op ISK staat het leren van de Nederlandse taal voorop. Tegelijkertijd zetten de leerlingen stappen om hun nieuwe leefwereld te verkennen en te leren begrijpen. ISK is kleinschalig, de klassen zijn klein en de begeleiding is intensief. Leerlingen ‘landen’ zo makkelijk en bloeien op in de rust en de structuur op school. Ons team van professionals zorgt voor een veilige, warme en begripvolle omgeving én voor een serieus studieklimaat, waarin de leerlingen mooie leerresultaten behalen.

Wie zoeken wij

We zoeken een gepassioneerde docent met een Pabo bevoegdheid of een bevoegdheid in het tweedegraads vakgebied VO die beschikt over:

  • Onderwijs ontwikkelkwaliteiten;
  • Goed relativeringsvermogen;
  • Humor;
  • Flexibiliteit;
  • Creativiteit;
  • Goed organisatievermogen;
  • De kwaliteit om gedifferentieerd te werken;
  • Sterke pedagogische kwaliteiten;
  • Kennis van en ervaring met het lesgeven aan pubers;
  • Ervaring met NT2 is een pré, maar niet noodzakelijk voor de functie.

Wat bieden wij?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Het ISK team is een prachtig team bestaande uit 6 docenten voor Nederlands en de AVO vakken, 3 docenten Rekenen, een docent drama, een docent tekenen, een docent LO, vier onderwijsassistenten, twee orthopedagogen, stagiaires en een jeugdwerker.

We zijn met elkaar op een enthousiaste en betrokken wijze bezig met het verzorgen van onderwijs voor leerlingen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Als je ook graag je steentje bij wilt dragen aan het bouwen van een taalrijke omgeving waarin iedere leerling op zijn eigen manier tot zijn recht komt. Reageer dan snel en kom ons mooie team versterken!

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: dhr. J.E. (Hans) Brandwacht, teamleider locatie ISK: hbrandwacht@pantarijn.nl en/of mevr. A.K. (Arieke) Maljaars, onderwijs- en zorg coördinator: amaljaars@pantarijn.nl
 

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 14 januari a.s.  via Meesterbaan.