Pantarijn Rhenen zoekt een Docent Wiskunde (0,5 fte) en/of een Docent Nederlands (0,4 fte)

 

Over Pantarijn

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.

Pantarijn biedt onderwijs dat uitdaagt en aanspreekt, van hoge kwaliteit is en dat aansluit op de individuele talenten en behoeften van de leerlingen. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft als motto: Pantarijn, iedereen is welkom. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.

ISK en PantAgora 10-14

Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar: PantAgora 10-14.

Pantarijn Rhenen

Pantarijn Rhenen is een kleine, gezellige en veilige school met zo’n 250 leerlingen. Pantarijn Rhenen blinkt uit in het verhogen van het niveau van leerlingen. In de onderbouw werkt de locatie met dakpanklassen: mavokans (KM-klassen) en havokans (MH-klassen). Op Pantarijn Rhenen kunnen leerlingen een kader of mavo (TL) diploma halen.

Naast niveauontwikkeling is er ruimte voor praktisch talent in de MVI-klas (Media, Vormgeving en ICT), de Sportklas en binnen de vier profielen (MVI, DP, EO en ZW). De school biedt een ruim aanbod keuzevakken, zodat elk talent aan bod komt.

Bij Pantarijn Rhenen werken ongeveer 35 collega’s. Het team is hecht waarbij collegialiteit centraal staat. We vinden het belangrijk dat we ons onderwijs vormgeven volgens het principe ‘belonen waar het kan en begrenzen waar het moet’. De school heeft daarmee een vriendelijk karakter. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaren collega’s en starters.

Wat verwachten wij?

- 2e graads bevoegdheid
- Passie voor je vak en pedagogisch sterke professional
- Een didactisch talent dat open staat voor vernieuwing en ontwikkeling
- Je hebt affiniteit met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen

Wat bieden wij?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Dienstverband

We bieden je een tijdelijk dienstverband aan voor schooljaar 2021/2022 i.v.m. de voorziening in een tijdelijke vacature.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met dhr. Herman Bremer, teamleider: hbremer@pantarijn.nl en/of dhr. Roel Werner, locatiedirecteur Rhenen/Kesteren: rwerner@pantarijn.nl.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag via: werkenbij@pantarijn.nl. Gesprekken vinden plaats vanaf 10 mei a.s.