Met ingang van 1 augustus 2021
zoekt Pantarijn Wageningen VMBO
Energieke docenten
voor verschillende vakken

Op de VMBO-locatie van Pantarijn in Wageningen zijn wij op zoek naar diverse docenten voor verschillende vakken. De werkzaamheden worden verricht op het vmbo met de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen, en met ingang van 1 augustus 2021.

Pantarijn Wageningen VMBO

Pantarijn Wageningen VMBO is een veilige en kleinschalige school waar veel aandacht is voor de leerling. Er volgen zo’n 315 leerlingen lessen op het niveau vmbo basis, kader en kader plus. Vanuit kader plus is het mogelijk om door te stromen naar de mavo.

Pantarijn Wageningen VMBO is een locatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst rust in het gebouw. Leerlingen krijgen les volgens een vaste structuur van de 6 rollen van de docent. Van een docent verwachten wij kwalitatieve lessen, een open houding en structuur. Leren doen we in en ook buiten de school. Docenten gaan regelmatig met de leerlingen op excursie of naar sportactiviteiten. Daarnaast is het van belang om goed met verschillende leerlingen om te kunnen gaan.

Als medewerker van het VMBO ga je aan de slag in een hecht en gezellig team. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Ook krijg je waar nodig ondersteuning en begeleiding. Binnen het team worden er veel activiteiten ontwikkeld om het onderwijs te verbeteren. Een proactieve houding is dan ook essentieel.

We zijn op zoek naar:

Een docent Mens & Maatschappij en/of Maatschappijleer voor 0,3 - 0,5 fte;
Een docent Lichamelijke Opvoeding voor 0,3 fte;
Een docent Natuur & Techniek voor 0,4 tot 0,6 fte;
Een docent Wiskunde voor 1,2 fte of een deel hiervan.

Het is ook mogelijk om op een combinatie van vakken te solliciteren.

Wat vragen wij van jou?

- Je bent in het bezit van tweedegraads bevoegdheid of studerende;
- Je maakt gemakkelijk contact met de leerlingen en collega’s;
- Je werkt met de leerlingen en het team aan een positieve groepssfeer;
- Je bent proactief, behulpzaam, geduldig en stelt eisen aan kwaliteit;
- Je bent digitaal vaardig met Magister en Office 365;
- Je kunt goed relativeren en hebt humor.

Wat behoort nog meer tot je takenpakket?

- Mogelijk verzorgen van avontuurlessen en lessen voor plusweken;
- Verzorgen van taken zoals mentoraat, (buiten)schoolse activiteiten en andere taken;
- Overleg je met vakcollega’s over de school. Je kunt je mening vormen en uiten.

Wat bieden wij jou?

Een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. Het vmbo is kleinschalig en zit in een modern overzichtelijk gebouw. Je krijgt van ons een moderne laptop om mee te werken. De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. Het betreft tijdelijke vacatures met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met dhr. J. (Jacq) Top, teamleider, tel: 06-45634800 of per mail: jtop@pantarijn.nl.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met cv graag uiterlijk 16 mei a.s. via: werkenbij@pantarijn.nl

De gesprekken vinden plaats in week 21.