Voor onze locatie MHV in Wageningen zijn
wij op zoek naar een 

DOCENT WISKUNDE

(0,7 - 1 FTE)

 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.
Pantarijn biedt onderwijs dat uitdaagt en aanspreekt, van hoge kwaliteit is en dat aansluit op de individuele talenten en behoeften van de leerlingen. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom’. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar: PantAgora 10-14. 

PANTARIJN MHV

Pantarijn Wageningen MHV is met 1580 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan. Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk. Bij MHV werken zo’n 200 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan.

ben jij degene die wij zoeken? 

Heb jij een 2e graads bevoegdheid wiskunde of ben je in opleiding hiervoor?
Heb je passie voor het vak?
Ben je pedagogisch sterk professioneel?
Ben je een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling?
Heb je ffiniteit met de Mavo en met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen?

wat kunnen wij jou bieden

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Aafke Piekaar, docent en sectievoorzitter wiskunde: apiekaar@pantarijn.nl of Wilco Luiten, docent en sectievoorzitter wiskunde: wluiten@pantarijn.nl.

geïnteresseerd? 

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV uiterlijk donderdag 2 juni 2022 a.s. via meesterbaan.nl.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 6 juni 2022.