Leerlingen over Pantarijn

Viënne (Wageningen VMBO): naar de kader+ klas 

"Ik had schooladvies kader/mavo en hoorde over de kader+ klas op Pantarijn Wageningen VMBO.  Ik kom uit Ede en Pantarijn is voor mij ietsje verder fietsen, maar gelukkig zijn er ook andere leerlingen uit Ede met wie ik naar school kan fietsen. Zo maakte ik ook makkelijk vrienden hier."

 

Jonne (PantAgora): mijn niveau, mijn tempo

"Ik heb gekozen voor PantAgora omdat ik me er op mijn eigen niveau en in mijn eigen tempo kan ontwikkelen. Dat doe ik door middel van leerdoelen en challenges die ik samen met mijn coach bepaal. We sporten veel klassikaal en werken ook met elkaar samen aan challenges."

Jade (Pantarijn PrO): Grappige docenten

"Ik vind het gebouw van onze school heel fijn omdat het klein is. De docenten hier zijn ook heel grappig en vrienden kan je hier heel makkelijk maken."

Tim (Pantarijn Wageningen VMBO): op brugklaskamp

"Brugklaskamp in het begin van het schooljaar was heel leuk! We deden veel activiteiten met leerlingen uit alle eerste klassen, zodat je iedereen een beetje leerde kennen. Ook heb je een mentor die alles uitlegt en maak je snel nieuwe vrienden op school."

Laura (Pantarijn Kesteren): "Kleine school met veel jonge docenten"

"Ik heb voor Pantarijn Kesteren gekozen omdat ik me prettiger voel op een kleine school. Ik voel me hier veilig. Ook vind ik het leuk dat er veel jonge docenten zijn, omdat zij wat losser en moderner lesgeven."

Heb je een vraag over Pantarijn? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?