AANMELDEN VOOR SCHOOLJAAR 2024-2025

Via onderstaande knop komt u op ons digitale aanmeldformulier.

digitaal aanmeldformulier 

U ontvangt van de locatie zo spoedig mogelijk bericht over de aanmeldingsprocedure.

Samen komen we verder bij Pantarijn Kesteren

Bij Pantarijn Kesteren kun je kiezen voor een 2-jarige brugklas basis/kader, kader/mavo, mavo/havo of havo/vwo. We zijn een kleinschalige en gezellige school waar je de ruimte krijgt om jouw niveau en talenten te ontdekken, om zo het beste uit jezelf te halen. Samen komen we verder is ons motto.

leerlingen over pantarijn kesteren

we kennen elkaar persoonlijk

Omdat er bij ons op school ongeveer 385 leerlingen zitten, kennen wij elke leerling. En de leerlingen kennen de docenten. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Ons motto is niet voor niets 'Samen komen we verder'!

Bij de vijf beste scholen van Nederland

Onze leerlingen behalen prima resultaten en daar zijn we trots op! De doorstroomresultaten en de examenresultaten liggen al jaren boven het landelijk gemiddelde. In 2018 werden wij door RTL zelfs tot de 5 beste scholen van Nederland gerekend. We doen samen met onze leerlingen ons best om deze resultaten ook zo te houden.

Gezonde schoolkantine

Onze schoolkantine is 3 dagen per week geopend. Leerlingen kunnen daar etenswaren en drankjes kopen. Onze kantine voldoet aan de Richtlijn Eetomgevingen voor Scholen van het Voedingscentrum. Jaarlijks brengen wij het aanbod en de uitstraling in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomsten aan de directie. Daarnaast zijn er ook regels voor leerlingen m.b.t. het nuttigen van diverse producten. Energy-drankjes en grootverpakkingen van bv chips zijn niet toegestaan. Op deze manier willen wij onze leerlingen steunen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Wil je meer weten over Pantarijn Kesteren?

Wie is wie bij ons op school?


Roel Werner, locatiedirecteur, rwerner@pantarijn.nl (links)

Robert Philips, teamleider, rphilips@pantarijn.nl (rechts)

ONZE COÖRDINATOREN

(van links naar rechts)

Bas van Veen, coördinator onderbouw
bveen@pantarijn.nl

Janine van Schaik, coördinator bovenbouw
jschaik@pantarijn.nl

Eva Ruttenberg, zorgcoördinator
eruttenberg@pantarijn.nl 

Heb je een vraag over Pantarijn Kesteren? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?