OPEN HUIS 

Op vrijdag 19 januari 2024 organiseren wij van 16.00 tot 20.30 uur een open huis.
Wij nodigen ouders en leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool van harte uit om bij ons binnen te lopen en kennis te maken met onze docenten en ons onderwijsaanbod.

Samen komen we verder bij Pantarijn Kesteren

Bij Pantarijn Kesteren kun je kiezen voor een 2-jarige brugklas basis/kader, kader/mavo, mavo/havo of havo/vwo. We zijn een kleinschalige en gezellige school waar je de ruimte krijgt om jouw niveau en talenten te ontdekken, om zo het beste uit jezelf te halen. Samen komen we verder is ons motto.

Informatieavond ouders/verzorgers groep 8 leerlingen

Op dinsdag 28 november om 19:30 uur organiseren wij in onze school een speciale avond voor ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen. Naast dat wij uitgebreide informatie geven over onze school is er ook tijd voor het stellen van vragen. De voorlichting start om 19:30 uur, vanaf 19:00 uur inloop met koffie/thee. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar kesteren@pantarijn.nl

Aanmelden voor voorlichtingsavond 28 nov 

leerlingen over pantarijn kesteren

we kennen elkaar persoonlijk

Omdat er bij ons op school ongeveer 385 leerlingen zitten, kennen wij elke leerling. En de leerlingen kennen de docenten. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Ons motto is niet voor niets 'Samen komen we verder'!

Bij de vijf beste scholen van Nederland

Onze leerlingen behalen prima resultaten en daar zijn we trots op! De doorstroomresultaten en de examenresultaten liggen al jaren boven het landelijk gemiddelde. In 2018 werden wij door RTL zelfs tot de 5 beste scholen van Nederland gerekend. We doen samen met onze leerlingen ons best om deze resultaten ook zo te houden.

Gezonde schoolkantine

Met ingang van schooljaar 2021-2022 is onze schoolkantine 3 dagen per week geopend. 
Leerlingen kunnen daar etenswaren en drankjes kopen. Onze kantine voldoet aan de Richtlijn Eetomgevingen voor Scholen van het Voedingscentrum. Jaarlijks brengen wij het aanbod en de uitstraling in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomsten aan de directie. Daarnaast zijn er ook regels voor leerlingen m.b.t. het nuttigen van diverse producten. Energy-drankjes en grootverpakkingen van bv chips zijn niet toegestaan. Op deze manier willen wij onze leerlingen steunen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Wil je meer weten over Pantarijn Kesteren?

Wie is wie bij ons op school?


Roel Werner, locatiedirecteur, rwerner@pantarijn.nl (links)

Robert Philips, teamleider, rphilips@pantarijn.nl (rechts)

ONZE COÖRDINATOREN

(van links naar rechts)

Bas van Veen, coördinator onderbouw
bveen@pantarijn.nl

Janine van Schaik, coördinator bovenbouw
jschaik@pantarijn.nl

Eva Ruttenberg, zorgcoördinator
eruttenberg@pantarijn.nl 

Heb je een vraag over Pantarijn Kesteren? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?