Haal uit jezelf wat in je zit

Iedere leerling heeft een uniek talent, is ergens goed in. Uit jezelf halen wat in je zit, daar maken we ons op Pantarijn sterk voor. Op Pantarijn krijg je de kans om te ontdekken wat jij wilt en kunt. Om stevig in je schoenen te staan en overwogen keuzes te maken. Wij bieden jou de omgeving waarin jij optimaal kan leren. Onze leraren begeleiden leerlingen in klasverband, in groepjes en individueel.

Ontdek je talent

Die baan later komt wel goed. En dat diploma haal je op Pantarijn ook wel, als je tenminste een beetje je best doet. Dat blijkt uit alle cijfers. Maar op Pantarijn willen we meer! We willen leerlingen ook helpen om hun talent te vinden dat misschien nog niet ontdekt is. Misschien heb je wel een talen- of wiskundeknobbel, of een creatief of sportief talent. Wij stimuleren je in de dingen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt.

We helpen je uiteraard ook om de dingen die wat minder gaan bij te spijkeren, zodat het geen obstakel wordt voor het overgaan naar de volgende klas, of voor het halen van je diploma. We streven ernaar dat elke leerling tot prestaties komt, waar hij of zij trots op kan zijn.

Een plek waar je met plezier naartoe gaat

Pantarijn is een plek waar je werkt aan je toekomst. Dat moet een plek zijn waar je met plezier naartoe gaat. Waar je je veilig en op je gemak voelt. In én buiten de lessen besteden we hier veel aandacht aan.

Sociaal gedrag en respect

Iedereen is welkom bij Pantarijn. We zijn een openbare school, dus is samenwerking met anderen en kennismaking met andere gewoonten, levensovertuigingen en religies heel belangrijk. We besteden op onze school veel aandacht aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en respect voor medeleerlingen en medewerkers.