Voor onze stafafdeling in Wageningen zoeken wij een 

controller
(24 uur per week)

over pantarijn

RSG Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met scholen in Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2680 leerlingen volgen onderwijs (praktijkschool, vmbo, mavo, havo, isk, pantagora en vwo/gymnasium) verdeeld over verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 350 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De scholengemeenschap heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Als medewerker van Pantarijn krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten in te zetten. In deze rol breng en hou je samen de organisatie in control!

FUNCTIE CONTROLLER

Binnen de locaties wordt het onderwijs verzorgd door teams van docenten en medewerkers, die worden aangestuurd door een teamleider en locatiedirecteur. De centrale bedrijfsvoering is ondergebracht bij het Centraal Bureau Pantarijn (CBP). Dit stafbureau bestaat uit HR, financiën, ict en facilitair. Deze afdelingen staan onder leiding van de Directeur CBP. Als controller rapporteer je, net als het bestuurssecretariaat en pr & communicatie, rechtstreeks aan de directeur-bestuurder.

In deze functie ben je een belangrijke adviseur en sparringpartner van de directeur-bestuurder en locatiedirecteuren. Je bent het ‘financiële geweten’ van de organisatie en adviseert gevraagd en ongevraagd over vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, financiën en datagedreven werken. Je geeft (beleids)adviezen op financieel-economisch/administratief gebied èn op het gebied van de randvoorwaarden. Je draagt zorg voor de planning- en controlcyclus en de inrichting van de eigen administratieve organisatie en interne controle. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van en afstemming met (geautomatiseerde) informatiesystemen met betrekking tot financieel-economische aangelegenheden. Je bereidt de jaarlijkse begroting, de meerjarenbegroting, de jaarrekening en tussentijdse rapportages voor. Je geeft richtlijnen en ondersteuning aan de directeuren bij het opstellen van de locatiebegrotingen en meerjarenramingen en beoordeelt deze.

Je hebt kortom een veelzijdige functie en je bouwt samen met collega’s aan een toekomstbestendige stafafdeling. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarbinnen je zelfstandig kunt werken, maar er ook van geniet om samen zaken op te pakken.

Bouwer,Aanstekelijk,Energiek,Flexibel,In beweging,Toegankelijke sparringpartner,Analytisch,Dynamisch,Aanpassen

PROFIEL

Energieke bouwer

In deze rol kom je terecht in een dynamische omgeving. Daar krijg jij energie van! Voor jou hoeft niet elke dag hetzelfde te zijn. Jij bent de controller die graag samen wil bouwen en met een duidelijk doel voor ogen ga je graag samen aan de slag. Jij bent positief en je energie steekt aan. Dat is fijn in deze fase en in deze rol!

Toegankelijke sparringpartner

Je komt met veel verschillende collega’s te werken. Jij kan je goed aanpassen aan deze verschillen. Je bent toegankelijk waardoor collega’s makkelijk op je af stappen. Jij bent flexibel en kan goed schakelen tussen verschillende niveaus. Soms meer operationeel en tactisch en dan weer strategisch. Gevraagd en ongevraagd durf je advies te geven vanuit je expertise. Een prettige, kritische sparringpartner. Dat ben jij!

AANBOD

WIL JIJ BETEKENISVOL WERK DOEN EN EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN DE JONGEREN VAN PANTARIJN?

Werken bij Pantarijn betekent een baan waar je echt iets kan betekenen! Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Voor jezelf, collega’s én de kinderen. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Inschaling in schaal 11 op basis van de CAO VO. De schaal loopt van € 3186,- tot € 5862,- per maand. Daarbij hoort naast 8% vakantietoeslag ook 8,33% eindejaarsuitkering en een individueel keuzebudget. We hebben naast de CAO-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, een laptop in bruikleen, grotendeels vrij in de schoolvakanties en fruit op het werk. In overleg kun je thuis werken en op de locatie in Wageningen om in contact te zijn met je collega’s.

PROCEDURE

WE ZIJN NIEUWSGIERIG NAAR JOU!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we graag jou als persoon leren kennen en kijken we nog niet naar je cv of je brief. Zoals we onze leerlingen ontmoeten, zo ontmoeten we jou! Zonder vooroordelen, zonder informatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Is er een goede ontmoeting, dan gaan we later op diezelfde dag verder met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en voor de school.

De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 18 juni 2024.

GEÏNTERESSEERD

Herken jij je in het profiel?

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 10 juni 2024 tegemoet.

Bezoek de website K+V.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.