Voor onze lnternationale Schakelklas
zoeken wij een

Docent Nederlands als 2e Taal (NT2)

(0,6 1,2 FTE)

WIJ ZOEKEN

Per 1 augustus zoeken wij voor onze locatie ISK een docent Nederlands als Tweede Taal voor onze groep leerlingen van 12 tot 18 jaar. Het betreft een tijdelijke vacature voor het schooljaar 2023-2024 voor 1,2 FTE (splitsing in twee deeltijdfuncties is mogelijk). 

INTERNATIONALE SCHAKELKLAS (ISK)

Op de ISK staat het leren van de Nederlandse taal voorop. Tegelijkertijd zetten de leerlingen stappen om hun nieuwe leefwereld te verkennen en te leren begrijpen. De ISK is kleinschalig, de klassen zijn klein en de begeleiding is intensief. Leerlingen ‘landen’ zo makkelijk en bloeien op in de rust en de structuur op school. Ons team van professionals zorgt voor een veilige, warme en begripvolle omgeving én voor een serieus studieklimaat, waarin de leerlingen mooie leerresultaten behalen.

WIJ VRAGEN

Een gepassioneerde docent met een Pabo bevoegdheid of een bevoegdheid in het tweedegraads vakgebied VO die beschikt over: 

  • Onderwijs ontwikkelkwaliteiten
  • Goed relativeringsvermogen
  • Humor
  • Flexibiliteit
  • Creativiteit
  • Goed organisatievermogen
  • De kwaliteit om gedifferentieerd te werken
  • Sterke pedagogische kwaliteiten
  • Kennis van en ervaring met het lesgeven aan pubers
  • Ervaring met NT2 is een pré, maar niet noodzakelijk voor de functie.

WIJ BIEDEN

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

Het ISK team is een prachtig team bestaande uit 17 docenten voor Nederlands en de AVO vakken, 4 docenten Rekenen, 2 docenten drama, 1 docent tekenen, 1 docent muziek, 3 docenten LO, 9 onderwijsassistenten, 2 orthopedagogen, 1 jeugdwerker en een conciërge. We zijn met elkaar op een enthousiaste en betrokken wijze bezig met het verzorgen van onderwijs voor leerlingen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Als je ook graag je steentje bij wilt dragen aan het bouwen van een taalrijke omgeving waarin iedere leerling op zijn eigen manier tot zijn recht komt. Reageer dan snel en kom ons mooie team versterken!


GEINTERESSEERD?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: dhr. J.E. (Hans) Brandwacht, teamleider locatie ISK: hbrandwacht@pantarijn.nl en/of mevr. A.K. (Arieke) Maljaars, onderwijs- en zorgcoördinator: amaljaars@pantarijn.nl.


Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 2 juli a.s. via Meesterbaan.