Voor onze locatie VMBO in Wageningen zijn wij op zoek naar een

DOCENT biologie
(0,4 FTE)

OVER PANTARIJN

Regionale Scholen Gemeenschap Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: iedereen is welkom!

OVER VMBO WAGENINGEN 

Pantarijn Wageningen VMBO is een veilige en kleinschalige school waar veel aandacht is voor de leerling. Er volgen zo’n 315 leerlingen lessen op het niveau vmbo basis, kader en kader plus. Vanuit kader plus is het mogelijk om door te stromen naar de mavo.

Pantarijn Wageningen VMBO is een locatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst rust in het gebouw. Leerlingen krijgen les volgens een vaste structuur van de 6 rollen van de docent. Van een docent verwachten wij kwalitatieve lessen, een open houding en structuur. Leren doen we in en ook buiten de school. Docenten gaan regelmatig met de leerlingen op excursie of naar sportactiviteiten. Daarnaast is het van belang om goed met verschillende leerlingen om te kunnen gaan. 

wie zoeken wij   

Voor onze kleinschalige en gezellige vmbo locatie in Wageningen zijn wij op zoek naar een docent Biologie die ons team met ingang van 1 augustus komt versterken. Het gaat om een vacature voor 0,4 fte.

Wij vragen   

Een 2e graads bevoegdheid of studerende hiervoor. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met VMBO leerlingen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar. Je staat stevig in je schoenen en hebt een duidelijke en prettige manier van communiceren.

Verder zien we graag dat je:

  • een aanvulling bent op de collegiale werksfeer die kenmerkend is voor onze scholen;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • betrokken bent bij de ontwikkeling van onze leerlingen, op het gebied van kennis maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

wat zijn de werkzaamheden 

  • Verzorgen van lessen biologie in de onderbouw van vmbo basis / kader 
  • Zorgdragen voor een goed klassenmanagement met aandacht voor individu en groep;
  • Mogelijk verzorgen van taken zoals mentoraat;
  • Overleg met de sectie over het onderwijs, leermiddelen en afstemming;
  • Samen met je collega's denk je mee over de verdere ontwikkeling van de school, bijvoorbeeld m.b.t. activiteitenweken.

wij bieden 

Je komt op onze school in een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. 
Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar. Bij wederzijds enthousiasme gaan we daarna graag voor onbepaalde tijd met je door. De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. De cao-vo biedt naast 8% vakantieuitkering ook 8,33% eindejaarsuitkering. Voor medewerkers van de vmbo locatie geldt tevens een arbeidsmarkttoelage van 6,07%.
Pantarijn biedt naast de cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Je ontvangt van ons een laptop in bruikleen.
We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

meer informatie  

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lisette Lindeman, teamleider onderbouw vmbo, 06 –17366632 of via llindeman@pantarijn.nl

solliciteren 

Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 29 mei a.s. via de knop solliciteren op de website van Meesterbaan.