Voor onze locatie in Rhenen zijn wij op zoek
naar een

DOCENT CKV EN PROJECTONDERWIJS
(0,3 - 0,5 FTE)

 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom! 

PANTARIJN RHENEN

Pantarijn Rhenen is een kleine, gezellige en veilige school met zo’n 250 leerlingen. Pantarijn Rhenen blinkt uit in het verhogen van het niveau van leerlingen. In de onderbouw werkt de locatie met dakpanklassen : mavokans (KM-klassen) en havokans (MH-klassen). Op Pantarijn Rhenen kunnen leerlingen een kader of mavo (TL) diploma halen. Naast niveauontwikkeling is er ruimte voor praktisch talent in de MVI-klas (Media, Vormgeving en ICT), de Sportklas en binnen de vier profielen (MVI, DP, EO en ZW). De school biedt een ruim aanbod keuzevakken, zodat elk talent aan bod komt. Bij Pantarijn Rhenen werken ongeveer 35 collega’s. Het team is hecht waarbij collegialiteit centraal staat. We vinden het belangrijk dat we ons onderwijs vormgeven volgens het principe ‘belonen waar het kan en begrenzen waar het moet’. De school heeft daarmee een vriendelijk karakter. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaren collega’s en starters.

WIE ZOEKEN WIJ

Voor onze kleinschalige en vooruitstrevende school in Rhenen zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent CKV en Projectonderwijs. 

In Rhenen ben je als CKV-docent actief met het verzorgen van lessen CKV aan leerlingen basis, kader en mavo in klas 3 en geef je  projectonderwijs in leerjaar 1 of 2. Daarnaast ben je coach, ondersteun je bij de activiteiten in de school en ben je samen met je collega’s actief betrokken bij de ontwikkeling van de school.

WAT VRAGEN WIJ 

Ervaring op het VMBO is een pré waarbij we graag zien dat er sprake is van een bevoegdheid kunst. Ook als je nog studerende bent nodigen we je uit om te reageren.

WAT BIEDEN WIJ 

Het gaat om een aanstelling voor de duur van één jaar (1 augustus 2023 t/m 31 juli 2024) met uitzicht op een vast contract.

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

INFORMATIE 

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Herman Bremer, teamleider via 06-38209817 of hbremer@pantarijn.nl.

SOLLICITEREN

Solliciteren kan uitsluitend via meesterbaan met motivatiebrief en cv.

De sollicitatietermijn sluit op 7 mei 2023.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in de week van 8 t/m 12 mei.