Voor onze locatie in Kesteren zijn wij op zoek naar een

DOCENT FRANS (2de graads)
(0,5 FTE)

OVER PANTARIJN

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning. 

OVER PANTARIJN KESTEREN

Pantarijn Kesteren is gevestigd in een gloednieuw en modern schoolgebouw op een uitstekend bereikbare locatie. Deze kleinschalige regioschool staat garant voor onderwijs op maat in een veilig klimaat. De school biedt mavo tot en met het eindexamen (4 jaar). Havo en vwo zijn tot en met het 3e jaar te volgen. Vmbo (basis en kader) zijn tot en met leerjaar 2 op Pantarijn Kesteren te volgen. Pantarijn Kesteren is een kleinschalige school met ruim 270 leerlingen. Een veilige haven waar iedereen elkaar kent. Er werken zo’n 35 collega’s.
De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Je krijgt als medewerker de kans om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Team Kesteren is zeer betrokken bij de leerlingen én bij elkaar. De onderlinge contacten zijn informeel en constructief. Collegialiteit is een belangrijk kenmerk.

WIJ ZOEKEN

Voor onze kleinschalige en gezellige locaties in Kesteren en Rhenen zijn wij op zoek naar een docent Frans die ons team met ingang van 1 augustus komt versterken. Het gaat om een vacature voor 0,5 fte.

WIJ vragen

Een 2e graads bevoegdheid. Naast jouw bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

  • een aanvulling bent op de collegiale werksfeer die kenmerkend is voor onze scholen;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • betrokken bent bij de ontwikkeling van onze leerlingen, op het gebied van kennis maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Eigenschappen die goed van pas komen zijn: een prettige communicatie, flexibiliteit en humor.

WIJ BIEDEN

Je komt op onze scholen in een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. 

Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar. Bij wederzijds enthousiasme gaan we daarna graag voor onbepaalde tijd met je door.

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. 
De cao-vo biedt naast 8% vakantieuitkering ook 8,33% eindejaarsuitkering.
Pantarijn biedt naast de cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

MEER INFORMATIE

Inhoudelijke informatie kun je opvragen bij Robert Philips, teamleider: rphilips@pantarijn.nl tel 0488 - 481 492.

SOLLICITEREN

Ben jij die docent met 2e graads bevoegdheid, die onze leerlingen uitdagende lessen Frans gaat geven?
Heb jij passie voor het vak en ben je in staat die passie over te brengen op onze leerlingen?
Wil jij onze leerlingen niet alleen basisvaardigheden maar ook levensvaardigheden meegeven?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 april a.s. via de knop solliciteren op de website Meesterbaan.