Voor onze locatie PantAgora in Wageningen
zoeken wij per 1 augustus een 

Agoriaanse coach
(0,4-0,6 FTE)


Over Pantarijn

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.
Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.


Over PantAgora 

PantAgora is voor nieuwsgierige leerlingen die graag zélf ontdekken wat er in de wereld te ontdekken is. Leerlingen die niet leren omdat het moet, maar omdat ze iets willen leren. Leerlingen die maximale ruimte willen om zelf te ontdekken in welk tempo en met welke inhoud ze bezig willen zijn. Volgend schooljaar breiden we uit met de bovenbouw. 

PantAgora heeft een plek in enkele lokalen in het MHV-gebouw. Je maakt deel uit van een klein team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de leerlingen. Jij houdt je specifiek bezig met het coachen en inspireren van de leerlingen die binnen jouw coachgroep vallen. 

Wie zoeken wij? 

Heb jij een VO onderwijsbevoegdheid en wil je jouw kennis gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en stimuleren? Heb je een brede interesse? Wil je jongeren op een Agoriaanse manier (leren) coachen en inspireren? Weet je nog niet precies hoe dat moet, maar wil je dit wel van en met je collega’s leren en uitvinden? Ben je ontzettend leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je door dat PantAgora nog niet af is en het dus hard werken wordt?

Passen de volgende competenties bij jou? 

• coachen
• samenwerken
• flexibel gedrag
• initiatief
• zelfontwikkeling 

Ben je goed in? 

• leerlingen uitdagen tot nieuwsgierigheid en verwondering
• ontwikkelen van projecten 
• met de leerling uitdagende leerdoelen vast te stellen 
• leerlingen uit te dagen om een onderwerp telkens vanuit een ander perspectief te benaderen 

Herken jij jezelf hierin, dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat bieden wij?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering .  We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
mevr. F.S. (Froukje) Boselie, projectleider: fboselie@pantarijn.nl of tel: 0317-465855.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 16 mei a.s. via Meesterbaan.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 24- en woensdag 25 mei a.s.