Voor onze locatie VMBO in wageningen zijn wij
per 1 augustus op zoek naar een 

docent dientverlening & producten

(0,6-0,8 FTE)

Over Pantarijn 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto:‘Iedereen is wel kom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning. Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 12-15 jaar: Pantagora. 

PANTARIJN VMBO WAGENINGEN

Pantarijn Wageningen VMBO is een veilige en kleinschalige school waar veel aandacht is voor de leerling. Er volgen zo’n 315 leerlingen lessen op het niveau vmbo basis, kader en kader plus. Vanuit kader plus is het mogelijk om door te stromen naar de mavo.

Pantarijn Wageningen VMBO is een locatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst rust in het gebouw. Leerlingen krijgen les volgens een vaste structuur van de 6 rollen van de docent. Van een docent verwachten wij kwalitatieve lessen, een open houding en structuur. Leren doen we in en ook buiten de school. Docenten gaan regelmatig met de leerlingen op excursie of naar sportactiviteiten. Daarnaast is het van belang om goed met verschillende leerlingen om te kunnen gaan. 

Als medewerker van het VMBO ga je aan de slag in een hecht en gezellig team. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Ook krijg je waar nodig ondersteuning en begeleiding. Binnen het team worden er veel activiteiten ontwikkeld om het onderwijs te verbeteren. Een proactieve houding is dan ook essentieel. 

Wie zoeken wij

Een docent (of in opleiding) die het beroepsgerichte vak D&P in klas 3 en 4 van het vmbo gaat geven. 

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN

Je vindt het leuk om met leerlingen te gaan werken;

Je geeft uitdagende lessen D&P met oog voor het praktisch doen;

Je hebt affiniteit met diverse sectoren die onder D&P vallen;

Je werkt zelfstandig en kunt (mede) je eigen lessen ontwerpen n.a.v exameneisen;

Je werkt in de school aan een positieve groepssfeer;

Je bent proactief, behulpzaam, geduldig en stelt eisen aan kwaliteit;

Je bent digitaal vaardig met Magister en Office 365; 

Je kunt goed relativeren;

Je kunt je mening vormen en uiten.


Wat behoort er nog meer tot je takenpakket?

Overleg je met vakcollega’s van de sectie D&P;

Ontwikkeltijd;

Teambijeenkomsten;

Mentoraat.

Wat bieden wij jou?

Een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. Het vmbo is kleinschalig en zit in een modern en overzichtelijk gebouw. Je krijgt van ons een up to date laptop om mee te werken. De inschaling is in loonschaal LB cao OP. Trede is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een vacature op tijdelijke basis met uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Jacq Top, teamleider: 06-45634800 of via jtop@pantarijn.nl. 

Solliciteren?

Je brief en CV ontvangen we graag via Meesterbaan. De sollicitatietermijn sluit op 15 mei 2022. 
De gesprekken vinden plaats in week 20.