Voor onze locatie MHV in Wageningen zoeken wij 
voor komend schooljaar een

DOCENT DUITS


0,5 FTE
VOOR HET HELE SCHOOLJAAR

0,6 FTE
VANAF 1 NOVEMBER


OVER PANTARIJN 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’
Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 

Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning. Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 10-14 jaar: Pantagora. 

OVER PANTARIJN MHV

Pantarijn Wageningen MHV is met 1390 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan. Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk. Bij MHV werken zo’n 170 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan. 


WIE ZOEKEN WIJ

Voor schooljaar 2022-2023 hebben wij een vacature voor 0,5 FTE en van 0,6 FTE. In de periode van aanvang schooljaar t/m 31 juli 2023 voor 0,5 FTE. Daarnaast ontstaat er een vacature van 0,6 fte vanaf 1 november. Een combinatie van beide vacatures is uiteraard mogelijk. 


WIJ VRAGEN 

Een docent met een 2e graad bevoegdheid;
Een docent met passie voor het vak;
Een docent die pedagogisch sterk professioneel is;
Een docent met een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling.

WAT BIEDEN WIJ

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal LB/LC. De schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast hanteren we vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

In diensttreding is per 1 augustus 2022. Aanvang werkzaamheden is per 22 augustus 2022.
De vacatures zijn beide op basis van een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: San van Donselaar (locatie-directeur), sdonselaar@pantarijn.nl.


GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 17 augustus2022 via Meesterbaan
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 augustus 2022.