Wij zoeken voor onze MHV locatie in Wageningen
per 1 augustus een 


Docent Klassieke talen
(0,3 – 0,5 fte)

Over Pantarijn 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn.
Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!’ Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.
Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 10-14 jaar: Pantagora. 

Over Pantarijn MHV

Pantarijn Wageningen MHV is met 1390 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan. Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk. Bij MHV werken zo’n 170 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan.

Wie zoeken wij?

Samen met je collega ’s werk je aan het ontwikkelen en verbeteren van lesmateriaal, didactiek en toetsing. De behoeftes van leerlingen met begaafdheidskenmerken vormen hierbij het uitgangspunt. Formatieve evaluatie en differentiatie spelen een belangrijke rol. In de bovenbouw werken we toe naar verdere integratie van taal en cultuur. Je levert een enthousiaste bijdrage aan de samenwerking en afstemming binnen de sectie en de afdeling.

Wat verwachten wij?

Lesbevoegdheid Griekse en Latijnse taal en cultuur of in opleiding daarvoor.

Wat bieden wij?

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen. 

Dienstverband

We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 augustus 2022 tot en met 
31 juli 2023.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw S. (San) van Donselaar, locatiedirecteur: sdonselaar@pantarijn.nl of tel: 0317-465855.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 9 mei a.s. via Meesterbaan. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 13 mei 2022.