Voor onze locatie in Kesteren zijn wij
i.v.m. ziekteverlof van een collega per 1 augustus 2022
op zoek naar een 

docent natuur- & scheikunde
(0,5 FTE)

OVER PANTARIJN

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met tal van opleidingsmogelijkheden: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op Pantarijn volgen zo’n 2500 leerlingen onderwijs. Onze school bestaat uit vijf locaties en bevindt zich in de plaatsen Wageningen, Kesteren en Rhenen. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas (ISK) en is daarnaast ook initiatiefnemer van een nieuw onderwijsconcept (Agora onderwijs) voor leerlingen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar: PantAgora.

Over Pantarijn Kesteren 

Pantarijn Kesteren is gevestigd in een gloednieuw en modern schoolgebouw op een uitstekend bereikbare locatie. Deze kleinschalige regioschool staat garant voor onderwijs op maat in een veilig klimaat. De school biedt mavo tot en met het eindexamen (4 jaar). Havo en vwo zijn tot en met het 3e jaar te volgen. Vmbo (basis en kader) zijn tot en met leerjaar 2 op Pantarijn Kesteren te volgen.

Pantarijn Kesteren is een kleinschalige school met ruim 270 leerlingen. Een veilige haven waar iedereen elkaar kent. Er werken zo’n 35 collega’s. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Je krijgt als medewerker de kans om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Team Kesteren is zeer betrokken bij de leerlingen én bij elkaar. De onderlinge contacten zijn informeel en constructief. Collegialiteit is een belangrijk kenmerk.

Wie zoeken wij?

- een docent met een tweedegraads bevoegdheid;
- passie voor je vak en pedagogisch sterke professional;
- een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling;
- met affiniteit met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen.

Wat bieden wij?

Het betreft een tijdelijke aanstelling i.v.m. de vervanging van een collega wegens ziekteverlof.
De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering . We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar Robert Philips, teamleider: rphilips@pantarijn.nl

Solliciteren

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 mei a.s. via Meesterbaan.