Voor locatie VMBO Wageningen zijn wij voor volgend schooljaar 
op zoek naar een

docent nederlands
(0,6 FTE)

 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom!

PANTARIJN vmbo wageningen

Pantarijn Wageningen VMBO is een veilige en kleinschalige school waar veel aandacht is voor de leerling. Er volgen zo’n 315 leerlingen lessen op het niveau vmbo basis, kader en kader plus. Vanuit kader plus is het mogelijk om door te stromen naar de mavo.

Pantarijn Wageningen VMBO is een locatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst rust in het gebouw. Leerlingen krijgen les volgens een vaste structuur van de 6 rollen van de docent. Van een docent verwachten wij kwalitatieve lessen, een open houding en structuur. Leren doen we in en ook buiten de school. Docenten gaan regelmatig met de leerlingen op excursie of naar sportactiviteiten. Daarnaast is het van belang om goed met verschillende leerlingen om te kunnen gaan. 

Als medewerker van het VMBO ga je aan de slag in een hecht en gezellig team. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Ook krijg je waar nodig ondersteuning en begeleiding. Binnen het team worden er veel activiteiten ontwikkeld om het onderwijs te verbeteren. Een proactieve houding is dan ook essentieel. 

WIE ZOEKEN WIJ 

Een docent met 2e graads bevoegdheid met een passie voor het vak. Je bent pedagogisch sterk professional en bent een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling . Ook heb je affiniteit met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen.

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN

- Verzorgen van de lessen Nederlands;
- Zorgdragen voor een goed klassenmanagement met aandacht voor individu en groep;
- Samen ontwikkelen van het vak Nederlands met focus op kwaliteit;
- Verzorgen van een aantal taken in de school, zoals mentoraat;
- Samen met het team de school verder ontwikkelen.

Wat bieden wij jou 

Een warme vakgroep en een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering . We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

meer informatie  

Voor meer informatie kun je mailen naar de heer Jacq Top, Teamleider: jtop@pantarijn.nl

Geïnteresseerd?

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 mei a.s. via Meesterbaan.

De gesprekken vinden plaats in week 21.