Voor onze locatie MHV zijn wij
op zoek naar een

docent Nederlands
(0,8-1 FTE)

(tijdelijk voor de duur van zwangerschapsverlof van collega)

 

OVER PANTARIJN 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is welkom!
Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 
Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen de school is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je team aan voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning. Pantarijn verzorgt in Wageningen ook onderwijs aan kinderen in de Internationale Schakelklas en biedt tevens een nieuw onderwijsconcept voor leerlingen van 10-14 jaar: Pantagora. 

OVER PANTARIJN MHV

Pantarijn Wageningen MHV is met 1390 leerlingen de grootste locatie van Pantarijn. Leerlingen volgen onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. We bieden bovendien VWO-Xtra, het Nieuwe Gymnasium en de Sport-Xtra klas aan. Het onderwijs binnen MHV heeft kenmerken van het Montessorionderwijs. In een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting faciliteren we uitdagend en inspirerend onderwijs, binnen én buiten de klas. Naast de lessen begeleiden we leerlingen in hun persoonsontwikkeling. Zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording zijn daarbij heel belangrijk. Bij MHV werken zo’n 170 collega’s in een open en gezellige sfeer. Als medewerker krijg je ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan modern onderwijs. Je werkt in een team met betrokken collega’s die hoofd, hart en handen hoog in het vaandel hebben staan. 

wie zoeken wiJ 

Wij zoeken een enthousiaste docent(e) Nederlands voor een tijdelijke vacature op onze school. Op dit moment zijn de details van de formatie nog niet helemaal duidelijk waardoor het goed mogelijk is dat de totale vacature meer FTE is dan 1,0. In dat geval zullen wij 2 kandidaten selecteren. De WTF is dan bespreekbaar.

WAT VERWACHTEN WIJ

- Je bent een bevoegd 2e graads docent Nederlands.
- Je hebt een lerende houding waardoor je verandering ziet als kans.
- Je neemt initiatief om binnen jouw vakgebied een aandeel te leveren binnen de sectie en school.
 

Wat bieden wij

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. 
 

meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Annemieke Kamps Docent MHV akamps@pantarijn.nl of Jos Knoop, Docent MHV jknoop@pantarijn.nl 
 

geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk donderdag 9 juni a.s. via Meesterbaan. 
De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 14 juni a.s.