Voor onze VMBO locatie in Wageningen zijn wij 
met spoed op zoek naar een

docent Techniek, profiel PIE
(0,8 FTE)

OVER PANTARIJN 

Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2570 leerlingen volgen onderwijs  (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium) verdeeld over de verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 320 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst. De school heeft daarbij als motto: ‘Iedereen is wel kom!’ 

PANTARIJN VMBO WAGENINGEN

Pantarijn Wageningen VMBO is een veilige en kleinschalige school waar veel aandacht is voor de leerling. Er volgen zo’n 315 leerlingen lessen op het niveau vmbo basis, kader en kader plus. Vanuit kader plus is het mogelijk om door te stromen naar de mavo.

Pantarijn Wageningen VMBO is een locatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst rust in het gebouw. Leerlingen krijgen les volgens een vaste structuur van de 6 rollen van de docent. Van een docent verwachten wij kwalitatieve lessen, een open houding en structuur. Leren doen we in en ook buiten de school. Docenten gaan regelmatig met de leerlingen op excursie of naar sportactiviteiten. Daarnaast is het van belang om goed met verschillende leerlingen om te kunnen gaan. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Een docent (of in opleiding) die het beroepsgerichte vak PIE in klas 3 en 4 van het VMBO gaat geven. Het betreft een vacature in een tijdelijke aanstelling op basis van ziektevervanging. 
 

Wat vragen wij van jou?

Je maakt gemakkelijk contact met de leerlingen en collega’s;
Je hebt ervaring/interesse in nieuwe technologieën o.a 3D, lasersnijden, robotica, programmeren;
Je werkt zelfstandig en kunt (mede) je eigen lessen ontwerpen;
Je werkt met de leerlingen en het team aan een positieve groepssfeer;
Je bent proactief, behulpzaam, geduldig en stelt eisen aan kwaliteit;
Je bent digitaal vaardig met Magister en Office 365; 
Je kunt goed relativeren;
Je kunt je mening vormen en uiten.
 

Wat behoort er nog meer tot je takenpakket?

Overleg je met vakcollega’s over de sectie PIE
Teambijeenkomsten
Mentoraat
 

Wat bieden wij jou?

Een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. Het VMBO is kleinschalig en zit in een modern en overzichtelijk gebouw. Je krijgt van ons een up to date laptop om mee te werken.
De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal LB. Trede is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een vacature in een tijdelijke aanstelling op basis van ziektevervanging. 
 

Meer informatie:

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Jacq Top, teamleider: 06-45634800 of via jtop@pantarijn.nl.

Geinteresseerd?

Je brief + CV ontvangen we graag via Meesterbaan. De sollicitatietermijn sluit op 19-6-2022. 
De gesprekken vinden plaats in week 30.