Voor onze locatie Rhenen zijn wij voor volgende schooljaar (of eerder)
op zoek naar een 

Docent wiskunde 
0,6 fte


 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

RGS Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen.
RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom!

Pantarijn Rhenen

Pantarijn Rhenen is een kleine, gezellige en veilige school met zo’n 250 leerlingen. Pantarijn Rhenen blinkt uit in het verhogen van het niveau van leerlingen. In de onderbouw werkt de locatie met dakpanklassen : mavokans (KM-klassen) en havokans (MH-klassen). Op Pantarijn Rhenen kunnen leerlingen een kader of mavo (TL) diploma halen.
Naast niveauontwikkeling is er ruimte voor praktisch talent in de MVI-klas (Media, Vormgeving en ICT), de Sportklas en binnen de vier profielen (MVI, DP, EO en ZW). De school biedt een ruim aanbod keuzevakken, zodat elk talent aan bod komt.
Bij Pantarijn Rhenen werken ongeveer 35 collega’s. Het team is hecht waarbij collegialiteit centraal staat. We vinden het belangrijk dat we ons onderwijs vormgeven volgens het principe ‘belonen waar het kan en begrenzen waar het moet’. De school heeft daarmee een vriendelijk karakter. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaren collega’s en starters.

Wie zoeken wij 

Een docent met een 2e graads bevoegdheid met passie voor het vak. Je bent pedagogisch sterk professional en bent een didactisch talent die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling. Ook heb je affiniteit met het zowel klassikaal als individueel begeleiden van leerlingen.

wat bieden wij

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering . We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar de heer Roel Werner, locatiedirecteur Rhenen/Kesteren: rwerner@pantarijn.nl

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met CV graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 mei a.s. via Meesterbaan.