Voor onze Pantarijn locatie in Rhenen zoeken
wij een

onderwijsassistent
(0,6 - 1 FTE)
 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom! 

PANTARIJN RHENEN

Pantarijn Rhenen is een kleine, gezellige en veilige school met zo’n 250 leerlingen. Pantarijn Rhenen blinkt uit in het verhogen van het niveau van leerlingen. In de onderbouw werkt de locatie met dakpanklassen : mavokans (KM-klassen) en havokans (MH-klassen). Op Pantarijn Rhenen kunnen leerlingen een kader of mavo (TL) diploma halen. Naast niveauontwikkeling is er ruimte voor praktisch talent in de MVI-klas (Media, Vormgeving en ICT), de Sportklas en binnen de vier profielen (MVI, DP, EO en ZW). De school biedt een ruim aanbod keuzevakken, zodat elk talent aan bod komt. Bij Pantarijn Rhenen werken ongeveer 35 collega’s. Het team is hecht waarbij collegialiteit centraal staat. We vinden het belangrijk dat we ons onderwijs vormgeven volgens het principe ‘belonen waar het kan en begrenzen waar het moet’. De school heeft daarmee een vriendelijk karakter. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaren collega’s en starters.

WIE ZOEKEN WIJ 

Een diploma onderwijsassistent, Pedagogiek, PABO of studerende hiervoor met:
- Ervaring in de omgang / begeleiding van leerlingen in de leeftijd van 12 – 17 jaar;
- Daadkrachtig en kan doorpakken als de situatie daartoe aanleiding geeft;
- Goed in mondelinge en schriftelijke communicatie;
- Zelfstandig en flexibel kunnen werken in het team.

WAT bieden wij jou

Een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal 6. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

DIENSTVERBAND

We bieden je een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging.
Startdatum: 1 september 2022.
Het betreft een aanstelling voor 0,6 – 1,0 fte (minimaal 3 dagen in de week)

INFORMATIE 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Roel Werner, locatiedirecteur: rwerner@pantarijn.nl

SOLLICITEREN

Solliciteren kan uitsluitend via Meesterbaan met motivatiebrief en cv.
De sollicitatietermijn sluit op 1 juni 2022.