Voor onze locatie Praktijkonderwijs in Wageningen
zoeken wij een 

pedagogisch medewerker-onderwijsassistent
0,8-1,0 FTE

 

REGIONALE SCHOLENGEMEENSCHAP PANTARIJN

RSG Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: Iedereen is welkom! 

PANTARIJN PRAKTIJKONDERWIJS WAGENINGEN 

Pantarijn Praktijkonderwijs (PRO) is een veilige en overzichtelijke school voor het praktijkonderwijs. Op PRO zitten ongeveer 125 leerlingen. Het is een zelfstandige locatie, direct grenzend aan Pantarijn Wageningen VMBO. De school biedt maatwerk met een eigen leerroute voor elke leerling. De school is kleinschalig en er is veel persoonlijke aandacht waardoor iedere leerling wordt gezien. PRO heeft zo’n 20-25 medewerkers die zich met veel passie en enthousiasme inzetten voor de leerlingen. De sfeer is vriendelijk. Het team is professioneel en gericht op de begeleiding en ontwikkeling van iedere leerling naar een volwaardige plaats in de maatschappij. Praktijkschoolleerlingen, een doelgroep waar je bewust voor kiest en waar je voor wilt gaan.

WIE ZOEKEN WIJ

Voor onze kleinschalige Praktijkonderwijs school in Wageningen zoeken wij een veelzijdige Pedagogisch medewerker/Onderwijsassistent die met ingang van 1 oktober fulltime of voor 0,8 fte beschikbaar is. 

Ze zoeken een duizendpoot die zich herkent in onderstaande kennis, vaardigheden en eigenschapppen:

  • Je wordt enthousiast van het werken met leerlingen van het Praktijkonderwijs;
  • Je neemt de zorgbehoefte van de leerling als uitgangspunt voor je handelen;
  • Je bent in staat de-escalerende gesprekken te voeren met leerlingen;
  • Je vind jezelf een teamspeler met humor, zelfreflectie en relativeringsvermogen;
  • Je toont initiatief, bent flexibel en breed inzetbaar;
  • Je wilt binnen de AVO lessen docenten ondersteunen bij het aanleren van basisvaardigheden en wilt individuele begeleiding geven aan onze leerlingen.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante opleiding/vereiste bevoegdheid;
  • Je bent bevoegd om Rots en Water trainingen te geven;
  • Je hebt aantoonbare werk- of stage ervaring in het werken met en begeleiden van kleine groepen jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar;
  • Kennis en ervaring met het werken met leerlingen binnen Praktijkonderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt op onze school in een heel fijn en collegiaal team waarin de leerling centraal staat. Het gaat om een aanstelling voor de duur van één jaar (1 oktober 2023 t/m 30 september 2024) met uitzicht op een vast contract.

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal 6. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben naast de Cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. We hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en willen initiatieven daarin graag ondersteunen.

meer informatie nodig?

Neem dan contact op met Charl Pes (teamleider). E-mail cpes@pantarijn.nl  of tel: 0317 - 466 590.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uiterlijk 16 september a.s. jouw motivatiebrief en cv naar ons op. Dit kan alleen via de website meesterbaan.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 38.