Wij zijn per 1-10-2021 op zoek naar een inspirerende, betrokken en samenwerkingsgerichte senior HR adviseur die leiding geeft aan de HR afdeling.

Senior HR adviseur, 0,7 fte

Regionale Scholengemeenschap Pantarijn is een brede openbare scholengemeenschap met verschillende locaties, die ieder een eigen sfeer, cultuur en karakteristiek hebben. Van praktijkonderwijs tot gymnasium: bij ons op school is er plek voor iedereen en voor ieders talent. We hebben zes schoollocaties. Drie in Wageningen, een in Rhenen, een in Kesteren en in Wageningen is ook een internationale schakelklas (ISK). Pantarijn biedt onderdak aan ruim 2.700 leerlingen en is van regionale betekenis. De school heeft circa 300 medewerkers.

De senior HR adviseur

De senior HR adviseur opereert proactief en zelfstandig op strategisch niveau. Je  adviseert en ondersteunt de bestuurder en zorgt voor onderwerpen als strategische personeelsplanning, de wendbaarheid van de organisatie en beleidsontwikkeling in het MT. We verwachten  naast adviesvaardigheden ook ICT affiniteit en ervaring met e-HRM. De senior HR adviseur is strategisch partner en koppelt, bewaakt en realiseert HR met de organisatiestrategie. Je herkent activiteiten die bijdragen aan het succes van de gekozen strategie, je bent een strateeg die deel uitmaakt van het MT. De primaire focus van de senior HR adviseur ligt op het MT, de Bestuurder en de Locatiedirecteuren, maar de senior HR adviseur is ook een adviseur van alle overige leidinggevenden. Belangrijke speerpunten zijn professionele ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden, inzetbaarheid & vitaliteit  en de HR-gesprekscyclus De senior HR adviseur stuurt de medewerkers van de HR afdeling aan.

De senior HR adviseur houdt zich vooral bezig met beleidsontwikkeling en implementatie van bovengenoemde HR thema's.  Daarnaast is de senior HR adviseur verantwoordelijk voor zowel de personeels- als salarisadministratie en een verdere verbetering van de efficiency van de administratieve HR processen.  Ervaring met AFAS profit en Insite is gewenst.  

De senior HR adviseur werkt samen met een HR adviseur en twee HR medewerkers. Waarbij de HR adviseur vooral haar accent heeft liggen in de advisering op tactisch niveau. Zij geeft functionele aanwijzingen aan de medewerkers HR. De HR medewerkers zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de personeels- als salarisadministratie.

Wij bieden:

• Een aanstelling voor bepaalde tijd die bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Salariëring en arbeidsvoorwaarden vindt plaats conform CAO-VO. Deze functie is vastgesteld in schaal 11.

Informatie

Informatie over RSG Pantarijn vind je op deze site, de profielschets en de benoemingsprocedure vind je hier. Je kunt ook contact opnemen met Stella Efdé, Directeur/Bestuurder Pantarijn, door te bellen met het bestuurssecretariaat 0317 – 465 853.

Solliciteren?

Heb je interesse in een nieuwe uitdagende stap in je loopbaan, stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk 24 augustus 2021 naar werkenbij@pantarijn.nl

De eerste gespreksronde is gepland op 26/27 augustus, de 2e ronde op 30 augustus a.s.