Voor onze locatie PantAgora zoeken wij
met ingang van het nieuwe schooljaar (1 augustus) een 

VAKEXPERT/DOCENT aardrijkskunde

(evt. i.c.m. andere vakken, plm. 4 uur per week)  

OVER PANTARIJN

Regionale Scholen Gemeenschap Pantarijn is meer dan een scholengemeenschap waar leerlingen hun diploma kunnen halen. Het is een ontmoetingsplaats met veel mogelijkheden voor initiatieven van leerlingen, ouders en medewerkers. De verschillen tussen kinderen zijn het uitgangspunt, wat vraagt om een grote inzet van het team en een actieve betrokkenheid van ouders en leerlingen. RSG Pantarijn is een scholengemeenschap waar zowel leerlingen als medewerkers hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Ons motto is: iedereen is welkom!

OVER PANTAGORA

PantAgora is een middelbare school waar de ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 15 jaar volop kansen en ruimte krijgt. Er zijn geen vakken, toetsen of klassenroosters, maar challenges, mooie samenwerkingen en gerichte coaching door leraren. De leerling volgt zijn/haar eigen leerroute!

PantAgora is een vorm van onderwijs op basis van Agora. Bij Agora kijk je naar een onderwerp of leervraag vanuit één van de vijf Agora-werelden: een wetenschappelijke, kunstzinnige, maatschappelijke, spirituele en sociaal-ethische wereld. Op deze manier bekijkt de leerling de wereld van alle kanten en leert hij/zij zoveel mogelijk over zichzelf én over de wereld om zich  heen.

De locatie PantAgora is gevestigd in het MHV gebouw aan de Hollandseweg 11 in Wageningen. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wil jij de leerling, en niet de methode of het systeem, als startpunt nemen van je onderwijs? Kun je flexibel omgaan met de lesstof, terwijl je de eindtermen in je achterhoofd houdt? Kun je werken in een steeds weer vernieuwende omgeving, ook als dat de zaken soms wat onduidelijk maakt? Vind je het leuk om mee te denken over de ontwikkeling van ons onderwijs? En heb je een VO onderwijsbevoegdheid (of ben je bezig die te halen) in aardrijkskunde?

Dan zoeken we jou!

WAT BIEDEN WIJ?

Wij zorgen, samen met de collega's van andere Agorascholen in Nederland, voor jouw ondersteuning en professionalisering. Je werkt met een kleine groep leerlingen (plm. 8) die leergierig en nieuwsgierig is, maar die jou ook nodig heeft om te kunnen groeien.
 
Je krijgt een aanstelling conform CAO-VO of een ZZP-contract. 
In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband van een jaar. Bij wederzijds enthousiasme is er zicht op een langer dienstverband die, gezien de groei die PantAgora doormaakt, kan groeien in omvang.

De functie wordt gehonoreerd conform de cao-vo in functieschaal Docent LB. De cao-vo biedt naast 8% vakantieuitkering ook 8,33% eindejaarsuitkering. Pantarijn biedt naast de cao-regelingen een uitgebreide werkkostenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Je ontvangt van ons een laptop in bruikleen.

MEER WETEN?

Voor meer inhoudelijke informatie kunt je contact opnemen met Froukje Boselie (teamleider PantAgora)  fboselie@pantarijn.nl of 0317-465855.  

SOLLICITEREN?

Ben je geïnteresseerd, dan nodigen we je van harte uit om voor maandag 6 juli jouw motivatiebrief en cv te sturen via de knop Solliciteren op Meesterbaan