Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Welkom op de locatie Rhenen.

 

  

Locatie Rhenen is in schooljaar 2020-2021 zo'n 240 leerlingen groot. We geven ons onderwijs vorm op basis van onze ambitie waarbij we ons richten op het verbeteren van de leerprestaties van onze leerlingen. We willen het persoonlijk leertalent optimaal tot zijn recht laten komen. Ons streven is dan ook leerlingen naar een hoger niveau te brengen.


Om dit te bereiken besteden we veel aandacht aan de verbetering van leervaardigheden en loopbaanoriëntatie, maar ook omgangsvormen, normen en waarden. Er wordt gewerkt in leslokalen zodat de randvoorwaarden (zoals rust, structuur en persoonlijke aandacht) voor een succesvol leerproces kunnen zorgen. De klassikale opzet leent zich uitstekend voor modern onderwijs. Binnen de lessen maken we veelvuldig gebruik van ict en andere actieve werkvormen die helpen bij het leren. Tijdens talenturen die in klas 1, 2, 3 en 4 worden aangeboden, kunnen leerlingen het eigen talent verder uitbouwen op het gebied van sport en ict. 

Verder biedt de locatie diverse vormen van individuele begeleiding om problematiek die het leren belemmert aan te pakken.

Onze school is uitermate geschikt voor leerlingen en ouders met ambitie. Via deze weg nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij uw wensen en ambities m.b.t. het onderwijs centraal zullen staan.

 
H.R.E. Bremer

hbremer@pantarijn.nl


Agenda

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Nieuws


Onze locatie heeft ook een eigen Facebookpagina met veel actuele foto's en berichten.

Klik op de foto om naar deze pagina te gaan.