Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Welkom op de locatie Rhenen.

 

  

Locatie Rhenen is in schooljaar 2020-2021 zo'n 240 leerlingen groot. We geven ons onderwijs vorm op basis van onze ambitie waarbij we ons richten op het verbeteren van de leerprestaties en het bieden van toekomstgerichte keuzemogelijkheden. We willen het persoonlijk talent optimaal tot zijn recht laten komen. Ons streven is dan ook onze leerlingen optimaal voor te bereiden op de toekomst.

Om dit niveauverhoging te bereiken besteden we aandacht aan de handig (leer)gedrag . We helpen richting te geven aan de toekomst van onze leerlingen door actief te werken aan loopbaanoriëntatie door bijvoorbeeld uit te dagen in onze innovatielabs, kennis te laten maken met beroepenvelden, stages en keuzevakken. Ook besteden we ruim aandacht aan omgangsvormen, normen en waarden.

Er wordt gewerkt in leslokalen zodat de randvoorwaarden (zoals rust, structuur en persoonlijke aandacht) voor een succesvol leerproces kunnen zorgen. De klassikale opzet leent zich uitstekend voor modern onderwijs. Binnen de lessen maken we veelvuldig gebruik van ict en andere actieve werkvormen die helpen bij het leren. Tijdens talenturen en keuzevakken die in klas 1, 2, 3 en 4 worden aangeboden, kunnen leerlingen actief vorm geven aan de eigen toekomst door zelf te kiezen.

Bijzonder zijn onze innovatielabs waarin we uitdagen en stimuleren om met hypermoderne professionele apparatuur zelf producten te maken. Hiermee sta je met één been in de toekomst en verken je wat er wel of niet bij je past.

Verder biedt de locatie diverse vormen van individuele begeleiding om problematiek die het leren belemmert aan te pakken.

Onze school is uitermate geschikt voor leerlingen en ouders met ambitie. Via deze weg nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij uw wensen en ambities m.b.t. het onderwijs centraal zullen staan.

 
H.R.E. Bremer

hbremer@pantarijn.nl


Inschrijven Talentlessen Rhenen 2020-2021

Wat zijn Talentlessen?
De Talentlessen zijn voor leerlingen uit groep 7/8 en bedoeld om kennis te maken met Pantarijn Rhenen. Iedereen kan alles kiezen. In Rhenen bieden we veel ruimte om jouw talent op gebied van sport, media, vormgeving & technologie te ontdekken en te versterken. We hebben twee Innovatielabs met de meest hightech-apparatuur.
 
Aanmelden
Bekijk op het inschrijfformulier de verschillende talentlessen.
Je mag per datum één les kiezen. Je kunt je voor alle dagen opgeven of je kiest de dagen dat je wilt komen. Let erop dat je emailadres goed is weergegeven.

Waar moet je zijn en hoe laat?
We verzamelen ons bij ingang van locatie Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 137 Tijd, 14.45 uur inloop, start talentlessen om 15.00 uur.

Na de Talentles krijg je van ons een mooi certificaat van deelname.

Oh ja, op 12 november ben je van harte welkom op onze Minilessen. Schoolklassen ontvangen we op afspraak in de innovatielabs.  

Nieuws

26-11-2020 - Test 1
25-11-2020 - Test 2
      

Agenda

Omschrijving
26
jan
Talentlesssen
09
feb
Talentlesssen
16
mrt
Talentlesssen
06
apr
Talentlesssen

Video Rhenen