Kiezen voor Pantarijn Kesteren

Een nieuwe school kiezen is best spannend. Maar ook leuk! We helpen je er graag bij. Rondkijken op de school helpt al om een goed beeld te krijgen. Op ikganaarpantarijn.nl/kesteren kan dat. Van je basisschool krijg je een schooladvies. Dat is belangrijk bij het kiezen van je school voor voortgezet onderwijs.

Advies voor havo/vwo, mavo/havo of vmbo Basis of kader

Als je een advies van de basisschool hebt voor havo/vwo, mavo/havo of vmbo, kun je terecht op Pantarijn Kesteren. Je komt in een 2-jarige brugklas basis/kader, kader/mavo, mavo/havo of havo/vwo. In deze 2 jaar kun je uitvinden welke richting het best bij je past  en jouw leertalent optimaal tot zijn recht laten komen. 

Anders dan de basisschool

Op de school voor voortgezet onderwijs zijn er best wat verschillen met de basisschool. Zo heb je niet één of twee leraren, maar wel meer dan 10. Ook loop je vaker van lokaal naar lokaal voor de verschillende vakken. Je bent niet meer de oudste groep van de school, maar de jongste. En omdat er leerlingen van veel verschillende basisscholen naar Pantarijn Kesteren komen, leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Wij doen er alles aan om je je snel thuis te laten voelen op onze school.

Heb je een vraag over Pantarijn Kesteren? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?