Ouders/verzorgers kunnen weer onze school in

De aanpassingen van de maatregelen rondom Covid geven ons nieuwe mogelijkheden om mensen te ontvangen op onze school. Daar zijn wij heel blij mee.

Dit betekent dat u als ouder(s)/verzorger(s) van uw kind dat nu in groep 8 zit alsnog de mogelijkheid krijgt om een kijkje te komen nemen in ons schoolgebouw. 

Dit kan op donderdag 10 maart a.s. tussen 16.00 uur en 19.00 uur. U kunt dit combineren met het aanmelden van uw kind. U kunt dan ter plekke de aanmelding inleveren of invullen.
Als u ter plekke de aanmelding wilt invullen, is een ID-kaart of paspoort van uw kind nodig voor het  BSN (Burger Service Nummer)’ 

Reseveren van uw komst naar onze school op 10 maart is gewenst. Wij hanteren tijdssloten voor de bezoeken. Door op onderstaande aanmeldknop te klikken kunt u zich aanmelden.
Let op: in de agenda dient u eerst de datum 10 maart en vervolgens het door u gewenste tijdslot te kiezen. 

aanmelden van uw bezoek op 10 maart 2022

U hoeft geen gebruik te maken van dit bezoekmoment om uw kind bij ons aan te melden. 
Het aanmeldformulier kunt u ook per post bij ons inleveren.
De uiterste datum om dit te doen 14 maart 2022.

Kiezen voor Pantarijn Kesteren

Een nieuwe school kiezen is best spannend. Maar ook leuk! We helpen je er graag bij. Rondkijken op de school helpt al om een goed beeld te krijgen. Op ikganaarpantarijn.nl/kesteren kan dat. Van je basisschool krijg je een schooladvies. Dat is belangrijk bij het kiezen van je school voor voortgezet onderwijs.

Advies voor havo/vwo, mavo/havo of vmbo Basis of kader

Als je een advies van de basisschool hebt voor havo/vwo, mavo/havo of vmbo, kun je terecht op Pantarijn Kesteren. Je komt in een 2-jarige brugklas basis/kader, kader/mavo, mavo/havo of havo/vwo. In deze 2 jaar kun je uitvinden welke richting het best bij je past  en jouw leertalent optimaal tot zijn recht laten komen. 

Anders dan de basisschool

Op de school voor voortgezet onderwijs zijn er best wat verschillen met de basisschool. Zo heb je niet één of twee leraren, maar wel meer dan 10. Ook loop je vaker van lokaal naar lokaal voor de verschillende vakken. Je bent niet meer de oudste groep van de school, maar de jongste. En omdat er leerlingen van veel verschillende basisscholen naar Pantarijn Kesteren komen, leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Wij doen er alles aan om je je snel thuis te laten voelen op onze school.

Keuzehulp

Onze Keuzehulp helpt je bij het kiezen van jouw nieuwe school.

download de Keuzehulp

Aanmelden voor Pantarijn Kesteren

Weet je al dat je naar Pantarijn Kesteren wilt? Leuk!
Hier vind je het aanmeldformulier voor onze school.

naar het aanmeldformulier

Wil je eerst nog wat meer zien? Kijk eens rond op ikganaarpantarijn.nl.

Heb je een vraag over Pantarijn Kesteren? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?