ELKE KLAS een Coach

Elke klas heeft een coach. Dat is een leraar die naast lesgeven, ook de taak heeft om jou te begeleiden. Hij of zij is dus een beetje de opvolger van de leerkracht van groep 8. Hij of zij leert jou snel kennen en heeft aandacht voor hoe het met jou en met de klas gaat. Jouw coach is ook het eerste aanspreekpunt voor jouw ouders/verzorgers.

Pantarijn-uur

In het Pantarijn-uur komen verschillende onderwerpen aan de orde. Samen met de coach van jouw klas werk je bijvoorbeeld aan het trainen van studievaardigheden. Maar het kan ook gaan over de de omgang met de klas als groep en over de leerlingen onderling.

Extra ondersteuning

Soms heb je wat extra ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld omdat je moeite hebt met sommige vakken, of omdat je het lastig vindt om je schoolwerk te plannen. Soms loop je ook tegen andere problemen aan. Op onze school hebben we een heel goed zorgteam, met leerlingbegeleiders en een orthopedagoog. Zij kunnen je vaak al verder helpen. Maar als het nodig is worden er ook mensen van buiten school ingeschakeld om je te ondersteunen.

Heb je een vraag over Pantarijn Kesteren? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?