Het advies van de basisschool

Bij het kiezen voor je middelbare school is het advies van de basisschool heel belangrijk. Heb je van jouw basisschool het advies gekregen om te gaan kijken bij het praktijkonderwijs? Dan is Pantarijn Wageningen PrO echt iets voor jou! Hier ben je praktisch bezig, ontdek je waar je goed in bent en leer je een heleboel vaardigheden.

De plek die bij jou past

 

Bij het advies van de basisschool hoort een ‘onderwijskundig rapport’. Daarin staat welk soort onderwijs het best bij jou past.  Als je bent aangemeld voor onze school, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken dan heel goed naar je kansen en mogelijkheden bij ons op school. Want we willen dat je op de plek terecht komt die het allerbest bij je past!

Persoonlijke afspraak 

We hebben verschillende momenten waarop jij en je ouders/verzorgers informatie kunnen krijgen over onze school. Die staan op ikganaarpantarijn.nl. Wil je liever een een-op-een gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Vul het formulier hieronder in, dan nemen contact met je op om een afpsraak te maken. 

Keuzehulp

Onze Keuzehulp helpt je bij het kiezen voor een middelbare school.

download ons keuzehulpgidsje

Aanmelden voor Pantarijn PrO

CENTRAAL AANMELDMOMENT VOOR VOORTGEZET ONDERWIJS SCHOLEN

Dit jaar dienen alle voortgezet onderwijs scholen zich van de overheid te houden aan één centraal aanmeldmoment voor groep 8 leerlingen. Dit is in de week van 25 t/m 31 maart 2024.

Ook Pantarijn zal daarom pas in deze week leerlingen officieel kunnen inschrijven. Wel is het mogelijk om bij ons alvast kenbaar te maken dat je graag naar onze school wilt komen. Hiervoor gebruiken wij een vooraanmeldformulier. Door dit formulier in te vullen zorgen wij ervoor dat je zodra dit mogelijk is de link naar ons digitale aanmeldformulier ontvangt. 

Kennismakingslessen 

Als je aangemeld bent voor Pantarijn Wageningen PrO, nodigen we je voor de zomervakantie uit om een ochtend langs te komen voor kennismakingslessen. Dan zie je alvast hoe een aantal vakken gaan en ontmoet je je nieuwe klasgenoten.

Heb je een vraag over Pantarijn PrO? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?