Het advies van de basisschool

Bij het kiezen voor je middelbare school is het advies van de basisschool heel belangrijk. Heb je van jouw basisschool het advies gekregen om te gaan kijken bij het praktijkonderwijs? Dan is Pantarijn Wageningen PrO echt iets voor jou! Hier ben je praktisch bezig, ontdek je waar je goed in bent en leer je een heleboel vaardigheden.

De plek die bij jou past

 

Bij het advies van de basisschool hoort een ‘onderwijskundig rapport’. Daarin staat welk soort onderwijs het best bij jou past.  Als je bent aangemeld voor onze school, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken dan heel goed naar je kansen en mogelijkheden bij ons op school. Want we willen dat je op de plek terecht komt die het allerbest bij je past!

Persoonlijke afspraak 

We hebben verschillende momenten waarop jij en je ouders/verzorgers informatie kunnen krijgen over onze school. Die staan op ikganaarpantarijn.nl. Wil je liever een een-op-een gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Vul het formulier hieronder in, dan nemen contact met je op om een afpsraak te maken. 

Keuzehulp

Onze Keuzehulp helpt je bij het kiezen voor een middelbare school.

download de Keuzehulp

Aanmelden voor Pantarijn PrO

Het aanmeldformulier voor Pantarijn PrO vind je hier:

naar het aanmeldformulier

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen contact met je op. 

Op tijd aanmelden

Goed om te weten: er is geen loting. Als je op tijd bent ingeschreven, dan kom je in principe bij ons op school. Let wel op de deadline. Voor het schooljaar 2021-2021 moet het aanmeldformulier uiterlijk 15 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Kennismakingslessen 

Als je aangemeld bent voor Pantarijn Wageningen PrO, nodigen we je voor de zomervakantie uit om een ochtend langs te komen voor kennismakingslessen. Dan zie je alvast hoe een aantal vakken gaan en ontmoet je je nieuwe klasgenoten.

Heb je een vraag over Pantarijn PrO? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?