Het advies van de basisschool

In groep 8 krijgen alle leerlingen een eindadvies. In een ‘onderwijskundig rapport’ staat welk soort onderwijs het best bij hem of haar past.  Als je bent aangemeld voor onze school, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken dan heel goed naar je kansen en mogelijkheden bij ons op school. We willen dat je op de plek terecht komt die het allerbest bij je past, en waar je je talenten volop kunt benutten!

klas 1 en 2 Advies basis/kader of kader/mavo

Je kunt naar Pantarijn VMBO met een advies voor basis, kader of kader/mavo. Je begint bij ons in een dakpanklas. Dit wil zeggen een basis/kaderklas of in een kader/mavoklas. In de derde kom je dan in een klas op niveau basis, kader of de mavo (theoretische leerweg).

DE BRUG

Als je de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs erg groot vindt, is er klas De Brug. Dat is een speciale klas om de overgang van basisschool naar middelbare school makkelijker te maken. Aanmelden voor de klas De Brug kan niet via het aanmeldformulier.
Voor informatie over toelating tot klas De Brug kunt u contact opnemen met mevrouw Van Breda mbreda@pantarijn.nl of tel 0317 - 466 599.

Keuzehulp

Onze Keuzehulp helpt je bij het kiezen voor een middelbare school.

download de Keuzehulp

Heb je een vraag over Pantarijn VMBO? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?