SCHOOLTIJDEN

Op onze school hanteren we een 60-minutenrooster. Een uitzondering hierop zijn de eerste twee weken van het schooljaar en de weken na een toetsweek. In deze periodes werken we met een verkort rooster van 45 minuten. 

1e uur: 08.30 – 09.30
2e uur: 09.30 – 10.30
pauze
3e uur: 10.45 – 11.45
4e uur: 11.45 – 12.45
pauze
5e uur: 13.15 – 14.15
6e uur: 14.15 – 15.15
pauze
7e uur: 15.30 – 16.30

Aan het begin van elk schooljaar stellen wij een jaarplanning op waarin alle activiteiten zijn opgenomen die wij naast de lessen aanbieden. Denk hierbij aan excursies, sporttoernooien, Pantarijnweek en reizen. De volledige jaarplanning is terug te vinden op het Ouderportaal. Hierin staan ook de driehoekgesprekken en studiedagen.

WELKE SPULLEN HEB JE NODIG?

Om les te kunnen volgen en je huiswerk te kunnen doen, heb je schoolboeken en een laptop nodig. Je schoolboeken krijg je gratis. Een laptop moet je zelf aanschaffen. Dat kan voordelig via de school. Je kunt de laptop kopen of huren. Hier lees je er meer over.
De school heeft een heel goed WIFI-netwerk. Je spullen kun je veilig opbergen in een kluisje. Dat krijg je in bruikleen, de borg is 30 euro.
Er zijn ook een aantal schoolspullen die je zelf moet aanschaffen. Deze lijst vind je hier.

LESLOKALEN, schoolplein EN AULA

Op Pantarijn MHV krijg je les in mooi verzorgde theorie- en praktijklokalen. Met de sportlessen gaan we zoveel mogelijk naar buiten, als het kan. En anders sporten we binnen op de campus van de WUR of in de zalen en de fitnessruimte van onze buren De Vlinder.
Gebrek aan ruimte is er sowieso niet: zelfs ons nieuwe schoolplein is 'sportable' met onder andere een splinternieuwe baan voor crossfietsen en een multicourt.
Tijdens de pauze kun je terecht in onze aula. Daar worden in de pauze lekkere belegde broodjes en tosti’s verkocht.

Plattegrond van de school

Heb je een vraag over Pantarijn MHV? Stel hem hier!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?